Home > Lifestyle > O cunoscuta vedetă şi-a luat antrenor de sex: «Am descoperit fântâna tinereţii!»

O cunoscuta vedetă şi-a luat antrenor de sex: «Am descoperit fântâna tinereţii!»

Actriţa de 33 de ani, mamă a 2 copii, şi logodnicul ei vor să-şi reîmprospăteze viaţa sexuală aşa că au cerut ajutorul unui terapeut de sex tantric.

Jessica Simpson şi Eric Johnson au ajuns să consulte un specialist în sex tantric, care să-i ajute să rămână pe culmile plăcerii timp de mai multe ore.

jessica 2
„Este mai mult ca o şedinţă de yoga combinată cu terapie de cuplu. În timpul şedinţelor de terapie, cei doi fac exerciţii de respiraţie şi sunt încurajaţi să-şi împărtăşească fanteziile sexuale. Jessica susţine că aceste şedinţe o ajută să se deschidă în feluri în care nu şi-ar fi imaginat niciodată”, a declarat un apropiat al cuplului pentru National Enquirer.

Jessica încearcă să-şi recupereze silueta de invidiat, după naşterea celor doi copii: Max, de 19 luni, şi a lui Ace, de 6 luni. Se pare că dieta pe care o ţine vedeta, combinată cu şedinţele de sex tantric o fac să fie într-o formă de invidiat.

„Jesssica jură că are mai multă energie ca niciodată şi că pielea ei pur şi simplu străluceşte. Le spune tuturor prietenilor că a descoperit „fântâna tinereţii”, a adăugat sursa.

Articole asemanatoare
Jessica Simpson
Jessica Simpson arată fabulos după ce a slăbit 45 de kilograme în șase luni
pink
Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră
Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999
Vedete de Halloween

Comenteaza acest articol

O cunoscuta vedetă şi-a luat antrenor de sex: «Am descoperit fântâna tinereţii!»

by   1 min
0