Home > Sex-Relatii > Dragoste > O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

matrimoniale

O britanică în vârstă de 46 de ani a dat în judecată o agenție de matrimoniale pe motiv că nu i-a găsit un soț bogat. Tereza Burki cere daune de 75.000 de lire sterline.

Tereza Burki i-a plătit firmei exclusiviste Seventy Thirty un comision generos, în valoare de 12.600 de lire sterline (16.700 de dolari la momentul respectiv), pentru a o cupla cu bărbatul visurilor ei. Burki, care este consultant în management, are trei copii.

Tereza Burki cere daune de 75.000 de lire sterline

Agenţia nu a reuşit să îi găsească femeii soţul dorit, aşa că Burki a dat firma în judecată şi vrea să primească înapoi comisionul plătit, potrivit The Sun.

La rândul său, Seventy Thirty, care are peste 9.000 de clienţi, a deschis un proces împotriva femeii pentru calomnie. Agenţia cu sediul în Knightsbridge susţine că Burki i-a afectat imaginea prin recenziile negative publicate pe internet. Potrivit Seventy Thirty, 70 dintre clienții agenției corespundeau cerințelor stricte ale lui Burki.

Păgubita este divorțată și are 3 copii

Femeia cere rambursarea taxei de 12.600 de lire sterline și daune de 75.000 de lire sterline, pentru că s-a simțit „dezamăgită, stresată și frustrată”. Tereza Burki susține că agenția nu a pus-o în legătură cu niciunul dintre bărbații al căror profil îl văzuse înainte de a plăti taxa de membru.

 

Articole asemanatoare
Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating
Află cum îți poți găsi rapid un bărbat plin de bani
Site pentru oameni frumoși

1 Response

Comenteaza acest articol

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

by Andreea Damian   1 min
1