Tabu
LIFESTYLESlider

O femeie de 61 de ani și-a născut propria nepoată

O femeie în vârstă de 61 de ani din Nebraska, Statele Unite, și-a născut propria nepoată după ce a fost mamă surogat pentru fiul ei și soțul acestuia.

Când Matthew Eledge, de 32 de ani şi soţul său, Elliot Dougherty, de 29 de ani, şi-au dorit să devină părinţi, Cecile Eledge, mama lui Mattherw, s-a oferit să le fie mamă surogat. „Nu am ezitat niciun moment. A fost din instinct”, a declarat sexagenara pentru postul de televiziune KETV-News.

După o serie de analize, printre care Papanicolau, colesterol, un test de stres şi o mamografie, Cecile a obţinut acordul medicului de la Centrul Medical din cadrul Universității din Nebraska şi a rămas însărcinată după primul transfer embrionar.

Pentru tratamentul de fertilizare medicii au folosit sperma lui Matthew și un ovul donat de sora lui Elliot, Lea Yribe. Cei doi soți au cheltuit aproape 40.000 de dolari pe tratamente și pachetul de naștere, dar a meritat efortul, spun ei.

Săptămâna trecută, pe 25 martie, cu câteva săptămâni înainte de termen, Cecile a născut o fetiță de 2,6 kilograme. Cuplul a botezat-o Uma Louise. Ceea ce e și mai impresionant la acest caz e faptul că bunica şi-a născut propria nepoată pe cale naturală, după o sarcină lipsită de complicaţii.

„Există moduri creative, unice de a-ți construe o familie (…) Suntem recunoscători pentru modul în care a decurs totul. Suntem cu adevărat recunoscători pentru că atât Uma, cât și bunica ei, sunt fericite și sănătoase”, a declarat Matthew Eledge, potrivit Independent.

Cecile Eledge este și mamă și bunică în același timp pentru micuța Uma, îndeplinind astfel și visul cuplului de homosexuali de a deveni părinți.

 

ARTICOLE SIMILARE

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

realitatea

Un nou trend pe Instagram face senzație printre femei

Andreea Damian

CE SUMA da un bogatas barbatului care o va seduce pe fiica lui lesbiana!

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth: Uite cu cine s-a cuplat!

Autoritățile recomandă românilor să se vaccineze contra gripei

realitatea

Mocănița din Apuseni își reia cursele turistice – tarife și program

Andreea Damian

Scrie un comentariu