Home > Fără categorie > Gaina lui Cristoiu e istorie! O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare

Gaina lui Cristoiu e istorie! O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare

Gaina lui Cristoiu care nastea pui vii intr-un cotidian romanesc e deja istorie! O femeie africana, al carui nume a nu a fost facut public, ar fi dat nastere unei creaturi stranii, joi, in statul nigerian Edo, pe cale naturala, in timpul unei rugaciuni evanghelice, scrie themorningstarr.co.uk.
Martorii spun ca femeia era o vanzatoare de legume care participa la slujbe sperand ca preotul o va vindeca de sterilitate. Cei prezenti la ritual sustin ca preotul Silva Wealth ar fi uns-o cu uleiuri si ar fi inceput sa se roage pentru ca demonul responsabil pentru lipsa fertilitatii femeii sa ii paraseasca trupul.
In timp ce toata congregatia se ruga, femeia ar fi inceput sa sangereze si ar fi intrat in travaliu.
Preotul si crediciosii au fost socati sa vada creatura care s-ar fi nascut, scrie si Modern Ghana.
O asistenta, Veronica Egiebor, a fost martora dramaticelor evenimente.
“Se tinea de piciorul cuiva in timp ce se chinuia in impinga mai tare pentru ca pruncul sa se nasca. Apoi, ceva a cazut, iar femeia s-a prabusit. Oamenii au spus ca seamana cu o capra, insa arata mai degraba ca un cal. Avea gatul si urechile lungi. Arata exact ca un manz”, a povestit asistenta pentru presa locala.
“Nu pot sa descriu faptura. Am vazut oameni care au vomitat tot felul de lucruri in timpul ritualurilor, insa niciodata asa ceva”, a spus si preotul.

Dupa ce creatura s-ar fi nascut, preotul Wealth i-ar fi avertizat pe cei prezenti sa stea departe de presupusul demon, moment in care mai multi credinciosi ar fi fugit din biserica.


Comenteaza acest articol

Gaina lui Cristoiu e istorie! O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare

by   1 min
1