Home > Lifestyle > O femeie și-a transformat autobuzul vechi într-o locuință de vis. FOTO

O femeie și-a transformat autobuzul vechi într-o locuință de vis. FOTO

Jessie Lipskin, o tânără de 30 de ani, a decis să lase agitația din New York și să se mute într-o casă mică. Inspirată de căsuțele mobile pe patru roți, femeia a cumpărat de pe eBay, un autobuz vechi, un GMC din 1966. Nu avea permis de conducere pentru el, dar a scos din buzunar 7.000 de dolari ca să-l aibă. Este vorba despre același model pe care Keanu Reeves l-a condus în filmul „Speed”.

Jessie Lipskin a transformat autobuzul într-o locuință în 3 ani

Stilul de viață eco dar și documentarul „Garbage Warrior” au determinat-o pe femeie să vrea să-și transforme autobuzul vintage în locuința visurilor ei. „Așa pot să explorez uşor locuri noi şi să duc un stil de viaţă vegan”, a explicat Jessie Lipskin.

Locuinţa mobilă pe care a creat-o are facilităţi moderne şi include un dormitor, chicinetă şi baie, toate integrate în spaţiul de tip vagon care aparent nu se preta pentru o locuinţă. Ei bine, cu ceva imaginaţie, Jessie a reuşit să-şi creeze tot confortul, cu dulap de haine, frigider şi cu duşul ce foloseşte apa de ploaie colectată, scrie Insider.

A cheltuit peste 120.000 de dolari să aibă toate astea, dar a meritat. Deși a fost o cheltuială destul de costisitoare, Jessie Lipskin e foarte mulțumită de căsuța ei mobilă. Putea da acești bani pe un apartament decent în oraș, dar a preferat liniștea naturii pe care i-o oferă locuința sa sustenabilă.

Rezultatul muncii ei este excepțional. Imagini din interior, înainte și după, în galeria foto de mai jos!


Comenteaza acest articol

O femeie și-a transformat autobuzul vechi într-o locuință de vis. FOTO

by Andreea Damian   1 min
0