Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

O femeie și-a transformat autobuzul vechi într-o locuință de vis. FOTO

Jessie Lipskin, o tânără de 30 de ani, a decis să lase agitația din New York și să se mute într-o casă mică. Inspirată de căsuțele mobile pe patru roți, femeia a cumpărat de pe eBay, un autobuz vechi, un GMC din 1966. Nu avea permis de conducere pentru el, dar a scos din buzunar 7.000 de dolari ca să-l aibă. Este vorba despre același model pe care Keanu Reeves l-a condus în filmul „Speed”.

Jessie Lipskin a transformat autobuzul într-o locuință în 3 ani

Stilul de viață eco dar și documentarul „Garbage Warrior” au determinat-o pe femeie să vrea să-și transforme autobuzul vintage în locuința visurilor ei. „Așa pot să explorez uşor locuri noi şi să duc un stil de viaţă vegan”, a explicat Jessie Lipskin.

Locuinţa mobilă pe care a creat-o are facilităţi moderne şi include un dormitor, chicinetă şi baie, toate integrate în spaţiul de tip vagon care aparent nu se preta pentru o locuinţă. Ei bine, cu ceva imaginaţie, Jessie a reuşit să-şi creeze tot confortul, cu dulap de haine, frigider şi cu duşul ce foloseşte apa de ploaie colectată, scrie Insider.

A cheltuit peste 120.000 de dolari să aibă toate astea, dar a meritat. Deși a fost o cheltuială destul de costisitoare, Jessie Lipskin e foarte mulțumită de căsuța ei mobilă. Putea da acești bani pe un apartament decent în oraș, dar a preferat liniștea naturii pe care i-o oferă locuința sa sustenabilă.

Rezultatul muncii ei este excepțional. Imagini din interior, înainte și după, în galeria foto de mai jos!

ARTICOLE SIMILARE

Carmen Bruma, gravida in cinci luni, cu burtica la vedere! “Chiar esti insarcinata sau e vreo gluma?”

TARTĂ LA NIVEL DE ARTĂ: O rețetă simplă și delicioasă care va deveni virală

Ciocîrlan

ROBERT TURCESCU revine la TV! Ce emisiune va realiza “ofiterul acoperit”!

Gelozia lui Johnny Depp i-a adus un nou proces lui Amber Heard?

realitatea

Veste bună de Crăciun: Papa anulează regula „secretului pontifical” în cazurile de abuz sexual

realitatea

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

Scrie un comentariu