Home > Agenda > O luna pana la BEST OF SNOOKER!

O luna pana la BEST OF SNOOKER!

Doar o luna ne mai desparte de prima gala Best of Snooker, unde numarul 1 mondial la snooker – Mark Selby va intalni alte doua staruri ale aristocraticului sport: Neil Robertson si Judd Trump! Mult asteptatul eveniment va avea loc pe 22 mai 2016 la Circul Globus din Bucuresti!

In urma cu doua zile, la celebrul teatru Crucible din Sheffield, liderul mondial Mark Selby l-a invins pe Robert Milkins, cu 10-6, in primul tur al Campionatului Mondial. „Bufonul din Leicester” a oferit in meciul cu Milkins una dintre fazele care i-au adus porecla de “Bufon”. „Asul din Pachet” Judd Trump si Neil Robertson – „Masinaria din Melbourne”, au fost considerati principalele amenintari ale lui Ronnie O’Sullivan, australianul – fost campion mondial in 2010 parasind insa marti seara Campionatul Mondial de la Crucible. Englezul Judd Trump, finalistul editiei din 2011 a facut o figura frumoasa la Crucible, calificandu-se joi, dupa o rasturnare de scor fenomenala, intre cei mai buni 16 jucatori ai editiei din acest an a Campionatului Mondial De Snooker.

O-luna-pana-la-BEST-OF-SNOOKER1Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump vor fi prezenti pe 22 mai 2016 la Bucuresti, cu ocazia evenimentului demonstrativ „Best of Snooker”.

Ordinea triunghiularului fiind  urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Fanii snookerului pot comanda bilete de pe BILETOO.ro, BILET.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.

Articole asemanatoare
Afla cine va prezenta si arbitra gala Best of Snooker!
Concurs incheiat! Afla cine sunt castigatorii celor 5 bilete la gala Best of Snooker!
Programul meciurilor de la BEST OF SNOOKER – Mark Selby, Neil Robertson, Judd Trump

Comenteaza acest articol

O luna pana la BEST OF SNOOKER!

by realitatea   1 min
0