Tabu
Image default
PEOPLE Slider

O mai ții minte pe Dana Marijuana? Iată ce frumoasă este fiica ei la 15 ani

Dana Elena Coteanu alias Dana Marijuana a fost pe prima pagină a ziarelor, în urmă mai bine de 20 de ani, când dăduse lovitura cu piesa de hip-hop „Cea mai fidelă fată”. Cântăreața, ajunsă la 41 de ani, a fost pe val în anii ’90, după care a intrat într-un con de umbră.

În urmă cu trei ani, interpreta a revenit în lumina reflectoarelor, când a lansat „Poveste de cartier”, un volum cu picanterii din culisele vieții de artist. Dar de atunci nu s-a mai auzit nimic de ea. Dana Mariajuana a renunțat la muzică și s-a dedicat afacerii ei cu bijuterii și creșterii celor două fete.

Aceasta a creat accesorii pentru designeri și artiști precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu și Cristina Rus sau le comercializează în târgurile din întreaga țară. Celebra solistă se ocupă și de fiicele ei, Alessia și Iris. Însă, pentru a le oferi o viață frumoasă, artista trebuie să muncească enorm. Marijuana se ”împarte în două” și încearcă să facă bani din muzică, dar și din accesorii.

Alessia, fata cea mare a Danei Marijuana, are 15 ani acum și până în 2017 a fost crescută de bunicul ei, tatăl cântăreței. Recent, Dana a postat pe Instagram o fotografie cu fata ei și fanii au apreciat că Alessia îi seamănă leit. Mezina ei, Iris, are 7 ani.

De-a lungul anilor, relația dintre Ion Coteanu, care între timp s-a stins din viață, și fiica sa nu a fost tocmai roz, cei doi au avut perioade în care nu și-au vorbit deloc. Chiar dacă au existat conflicte între cei doi, Dana Marijuana a mărturisit că îl admiră.

ARTICOLE SIMILARE

Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor

realitatea

10 lucruri uimitoare pe care nu le stiai despre par

realitatea

Îngrijirea tenului primăvara. Exfolierea cu ingrediente pe care le ai la îndemână

Andreea Damian

Arabia Saudită a ridicat restricţiile de călătorie pentru femei

Andreea Damian

Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?

Andreea Damian

Scrie un comentariu