Home > Slider > O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

Brad Pitt

Brad Pitt este încă tulburat după divorțul de Angelina Jolie. Actorul de 54 de ani caută consolare în brațele unei alte actrițe de la Hollywood care să-l ajute să-și rezolve problemele emoționale. Este vorba despre Demi Moore, cu ajutorul căreia se „vindecă” prin yoga, potrivit revistei National Enquirer.

Publicația americană notează că Demi Moore s-a arătat mai mult decât dornică să îl ajute pe starul din „Troia” și i-a sugerat să practice Cabala. Devotată unor tradiții spirituale de vindecare dar și practicilor de autoîmbunătățire, Demi  este convinsă că are toate instrumentele necesare pentru a-l ajuta pe Brad Pitt să se autodepășească și să-și găsească pacea interioară pe care o caută de mult timp.

Demi Moore și Brad Pitt ar fi avut o relație în 1998.

Cei doi actori sunt prieteni de mulți ani, iar aceste întâlniri private i-au apropiat și mai mult. Nu ar fi exclus ca Demi să profite de aceste ședinte pentru a încerca să reaprindă flacăra pasiunii.

După ce i s-au înecat corăbiile, Brad căuta ceva pentru a-și ridica moralul, iar Demi i-a sugerat că prin Cabala s-ar putea vindeca. Potrivit apropiaților, fosta nevastă a lui Bruce Willis a avut o mare influență asupra lui Brad Pitt. Actorul a devenit mult mai calm și mai energic, iar acum este foarte pasionat de aceste practici spirituale. Studiază și vizionează videoclipuri, ba chiar poartă un rucsac plin de texte sacre.

Nu e nici un secret că Demi Moore a fost interesată de Brad Pitt ani de zile. Actriței îi place să-l întâlnească, iar acum că este un bărbat liber, ar putea încerca să-l recucerească, susțin voci din anturajul ei.

Brad Pitt are 6 copii cu Angelina Jolie

Brad și Angelina au anunțat că formează un cuplu abia în anul 2006, atunci când s-a aflat că cei doi așteaptă un copil. Shiloh Jolie-Pitt s-a născut în mai, 2006, în Namibia. În mai, 2008, Angelina anunța că este din nou însărcinată, urmând să nască gemeni. În iulie 2009 au sosit pe lume Knox și Vivienne iar primele imagini cu nou-născuții au fost vândute presei contra fabuloasei sume de 14 milioane de dolari. Angelina și Brad mai sunt părinții adoptivi ai lui Maddox, Zahara și Pax Thien.

Articole asemanatoare
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios
Brad Pitt
Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului
Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

Comenteaza acest articol

O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

by Andreea Damian   1 min
0