Tabu
Image default
PEOPLE Slider

O nouă căsătorie pentru Teo Trandafir?

Teo Trandafir păstrează discreție maximă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Vedeta a fost căsătorită de două ori, dar nu respinge ideea de căsătorie dintr-un considerent pertinent.

În 1990, Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani de căsnicie. Bărbatul căruia acum îi poartă numele a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. După despărțire, Teo a păstrat numele de familie, întrucât nu dorea să revină la cel de dinainte de căsătorie, Uță.

În 2004, Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia, iar în decembrie 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

Cu toate că a rămas cu traume după aceste două căsnicii, Teo se mai vede căsătorită. „Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, a mărturisit vedeta pentru Viva.

Teo nu își dorește însă un tiran. „E marea mea problemă. Cred că aș fi în stare să înțeleg orice în afară de o mare trădare, de orice fel. Aș putea înțelege multe, dacă mi se explică.”, a mai spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

„Adevărata” Lyudmila de la Cernobîl vorbește pentru prima oară. Ce i-a făcut HBO

Andreea Damian

Azi e ziua mondială Emoji – adică a emoticoanelor pe care folosim zilnic

realitatea

Dieta pentru un stomac plat

realitatea

Adelina Pestrițu și-a mărit familia. Primele imagini cu noul membru

Andreea Damian

Descopera ce muze ii inspira pe designerii cunoscuti!

realitatea

Pictorial affinities | Expoziţie inedită găzduită de Artoteca Bibliotecii Metropolitane Bucureşti

Andreea Damian

Scrie un comentariu