Tabu
PEOPLESlider

O nouă despărţire în showbiz. Cristina Cioran s-a despărţit de Alex Dobrescu, tatăl fetiţei sale

Cristina Cioran s-a despărţit de Alex Dobrescu, tatăl fetiţei. Vestea a şocat pe toată lumea, mai ales că în urmă cu câteva zile, bărbatul a cerut-o, din nou, de soţie pe actriţă.

Anunţul că nu mai formează un cuplu a fost făcut chiar de partenerul vedetei, care a scris pe reţelele de socializare că el este „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran”, a scris Alex Dobrescu.

Se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, adică la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, scrie Spynews.ro. Pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran.

Cei doi îşi doreau încă un copil

Recent, Cristina Cioran a vorbit despre a doua sarcină, dezvăluind că și-ar dori cel mai mult încă o fetiță. „Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani.

Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală’ și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

ARTICOLE SIMILARE

OSCAR 2022 | Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă, în timpul galei: Nu pronunța numele soției mele cu gura ta nenorocită – VIDEO

Andreea Damian

Afla de ce trebuie sa renunti la junk food si cum o poti inlocui

realitatea

Termenii de dating pe care trebuie să-i cunoști și de care să te ferești în 2020

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry lucrează la un proiect secret de la Hollywood

Andreea Damian

Victoria’s Secret angajează primul model transgender

Andreea Damian

Vladimir Găitan a murit! Actorul a suferit 30 de ani de cancer

Tabu Tabu

Scrie un comentariu