Tabu
CULTUREPEOPLESlider

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

Un bărbat susține că a găsit o nouă înregistrare video care ar arăta că R. Kelly “abuza sexual fete afro-americane minore”.

Gary Dennis a declarat reporterilor că a predat înregistrarea găsită acasă la el autorităților. R. Kelly a fost acuzat luna trecută de 10 cazuri de abuz sexual agravant, implicând patru presupuse victime, dintre care trei erau minore. Artistul R & B a negat apariția în videoclip și toate celelalte acuzații. Dacă este condamnat, el se va confrunta cu trei până la șapte ani de închisoare pentru fiecare acuzație.

Dennis, un îngrijitor medical la domiciliu, a declarat că a descoperit materialul filmat, în timp ce sorta o cutie de casete video vechi. El a verificat ce se află pe caseta respectivă despre care credea că e înregistrarea unui meci de fotbal după ce a descoperit că pe eticheta provizorie era trecut numele “R. Kelly”. Se aștepta să dea peste un concert mai vechi al artistului iar în schimb, caseta conținea înregistrări ale unor abuzuri sexuale, spune el. Deși nu a vrut să intre în alte detalii, Dennis a spus că l-ar fi văzut pe R. Kelly spunându-le victimelor ce să facă și ce să spună în timp ce el le filma. După descoperirea făcută, el a spus că are o “datorie morală” să ceară aplicarea legii și să o contacteze pe Gloria Allred, avocată care reprezintă femeile care pretind că au fost abuzate sexual de către R. Kelly.

Caseta a fost apoi predată procurorului american pentru districtul estic din New York. Allred a declarat că Dennis nu are nicio legătură personală cu cântărețul R&B. Ea a spus ca înregistrarea video arată scene diferite față de cele în care ar fi apărut anterior R. Kelly, dar a recunoscut ca nu putea fi “100% sigură” că cel din înregistrare este chiar cântărețul. Steve Greenberg, avocatul lui R. Kelly a spus că tot scandalul a deschis o vânătoare fățișă asupra artistului și că “este iresponsabil să continuăm să luăm în serios speculațiile fiecărui Tom, Dick și Harry și să le considerăm adevărate”.

Kelly a fost arestat miercuri, 6 martie, pentru că nu ar fi plătit 161.000 de dolari – bani datorați fostei sale soții, Andrea Kelly, și celor trei copii ai lor. El a fost eliberat vineri după plata datoriei. La începutul acestei luni a apărut într-un interviu exploziv unde a negat înfuriat și furios toate acuzațiile de abuz sexual aduse împotriva lui. “Nu am facut chestia asta. Nu sunt eu”, a spus el, adăugând că “voi lupta pentru viața mea”.

ARTICOLE SIMILARE

SVEN HASSEL a murit! R.I.P.

Sărbătoritul zilei de 15 noiembrie

realitatea

Tot ce trebuie să știi despre SAGA Festival. Când începe, ce artiști urcă pe scenă și cât costă biletele

Andreea Damian

Delia, un nou mesaj după controversa cu copiii

Andreea Damian

Workshop – Detoxifierea relatiilor

Divorț răsunător în România! Un cunoscut actor și-a părăsit soția înainte de Crăciun, după 20 de ani de căsnicie

Andreea Damian

Scrie un comentariu