Tabu
Image default
BEAUTYSlider

O nouă metodă de mărire a buzelor va înlocui popularele lip fillere folosite și de Kylie Jenner

Mărirea buzelor cu ajutorul fillerelor (substanțe de umplere) reprezintă soluția potrivită pentru persoanele nemulțumite de proporțiile buzelor lor. Din 2016, augmentarea buzelor cu fillere a devenit cea mai populară procedură estetică. Kylie Jenner este una dintre vedetele care apelează la fillere cu acid hialuronic, dar nu prima, scrie Daily Mail. În curând, această procedură de înfrumusețare va fi înlocuită de o altă tehnică, mai puțin dureroasă.

„Lip threading” este o procedură temporară, non-invazivă, care a creat isterie în rândul doamnelor care doresc buze mai pline. Conceptul nu este nou, pentru că este deja folosit în saloanele de cosmetică. Ce implică? La bază, constă în îndepărtarea părului facial de deasupra buzei superioare (mustața) cu ajutorul aței. Threading sau epilarea părului cu ața nu doar că te scapă de părul nedorit de pe față, dar conferă buzelor un aspect mai senzual și natural în același timp. Lip threading poate fi făcut atât deasupra buzei superioare, cât și sub buza inferioară.

https://www.instagram.com/p/BsRoRz4g4LM/?utm_source=ig_embed

Ce presupune? Lip threadindul se face cu ajutorul unei ațe lungi, răsucite și ținute în așa fel încât să piște superficial pielea (la fel ca în cazul epilării faciale cu ața) pentru a permite inserarea unor fillere dizolvabile în epidermă, foarte aproape de buză.

Aceste fillere dizolvabile conțin polidioxanonă, un polimer sintetic biodegradabilte, folosit adesea în chirurgie, la ligatura țesuturilor moi și chiar și în microchirurgie și chirurgia oftalmică. Firul de sutură cu polidioxanonă este absorbabil și provoacă o reacție inflamatorie acută minimă în țesuturi. Absorbția firului se face prin hidroliză, unde polimerul se descompune în dioxid de carbon și apă, care sunt apoi absorbite și metabolizate de organism.

View this post on Instagram

The Devils in the details …..

A post shared by THE ESHO CLINIC (@theeshoclinic) on

Ce este uimitor la lip threading e faptul că nu necesită injecții cu substanțe chimice. Ce-i drept, metoda e puțin dureroasă și temporară (2 ani), dar ai siguranța că nu-ți înțepi buzele cu ace. E nevoie însă de multă îndemânare și exercițiu pentru a putea stăpâni această tehnică.

Lip threading a devenit un fenomen peste Ocean și s-ar putea ca în curând să fie metoda preferată de mărire a buzelor în rândul femeilor. Procedura durează între 15 și 30 de minute, în funcție de experiența cosmeticienei, însă prețurile sunt piperate – între 600 și 900 de dolari ședința.

În ceea ce privește efectele adverse, trebuie să știi că în urma lip threadingului pot apărea iritații locale, care se tratează cu creme. De asemenea, este de preferat sa eviți expunerea la soare în următoarele ore de după procedură și să îți protejezi pielea cu o cremă SPF.

 

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri pentru a evita mușcăturile de țânțari

Andreea Damian

Modul în care ținutele prințesei Diana dezvăluiau ceea ce se întâmpla în sufletul ei mai bine decât cuvintele

Andreea Damian

Omul de afaceri Dan Haidău a împușcat un câine aflat lângă stăpân, în pădurea de agrement Moșnița

Dora Constantinovici

Liviu Teodorescu, cerere inedită în căsătorie

Tabu Tabu

Lady Gaga a stabilit o dată de lansare a propriei linii de produse cosmetice

Andreea Damian

Cum arată conacul de 58 mil. $ în care Adele se mută cu iubitul ei, Rich Paul – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu