Tabu
BEAUTYSlider

O nouă nuanță de păr va fi pe val în sezonul rece

Există o modalitate excelentă de a-ți păstra vie culoarea părului pe timp de iarnă. Noua tendință în materie de colorare a părului poartă numele de tweed și constă în tonuri amestecate, dar cât mai naturale.

Nuanța tweed are la bază colorarea de tip balayage, care este în trend de prin 2014. De fapt a devenit standardul de aur atunci când îți dorești o nuanță naturală a părului.

Tehnica tweed presupune colorarea părului cu tușe verticale în nuanțe mai deschise sau mai închise, dar care oferă podoabei capilare un aspect cât mai natural.

Hair-stiliștii spun că tweed înseamnă vopsirea părului în tonuri subtile, pământii, care se remarcă, dar în același timp mențin contrastul plăcut, la fel ca în cazul tehnicilor balayage sau ombre, unde nu există delimitări clare de nuanțe. Întregul cap trebuie pus în valoarea, nu doar capetele.

Un contrast este încă prezent, dar nu la fel de pronunțat. „Tehnica tweed presupune să lucrezi chiar cu tonurile naturale ale părului tău, evidențiind șuvițele foarte subțiri, mai deschise la culoare, încă de la rădăcină, dar fără să le pună într-un contrast dramatic cu restul podoabei capilare”, spune Guy Tang, unul dintre cei mai cunoscuți experți în colorarea părului.

Deși nuanța tweed seamănă cu flannel hair (culorile frunzelor căzute), există diferențe subtile. Se vopsesc părți mai mici și se expun suvițele naturale din păr.

Iată mai jos câteva propuneri interesante!

 

View this post on Instagram

 

Teasy Lights 🖌

A post shared by Mallery Share (@hellobalayage) on

 

View this post on Instagram

 

Cool Brunette 😎

A post shared by Mallery Share (@hellobalayage) on

ARTICOLE SIMILARE

Delia a ajuns “vedeta” unui film porno pe internet! Solista e furioasă că i s-a furat imaginea

Tabu Tabu

Coronavirusul din China se transmite înainte de apariția simptomelor. Ce măsuri se recomandă

Andreea Damian

Cele mai traznite masti de par

Ce este metoda Mizoguchi și cum vă poate îmbunătăți postura

Tabu Tabu

Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Regulă nouă!

Andreea Damian

DIETA CU BANANE, prea simplu de tinut! Mananci si slabesti

Scrie un comentariu