Home > Fashion > O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

provocare

În plină pandemie, când toată lumea stă acasă și încearcă să se protejeze, oameni obișnuiți sau vedete lansaeaza tot felul de provocări. De la fotografii vechi scoase de la naftalină la tunsori în casă, la tot felul de idei năstrușnice. Iată că cineva a avut ideea de a face outfitt uri din perne.
După ce toată lumea a început să gătească în casă, să facă TikTok uri, să se lase machiați de copiii sau să se îmbrace sexy, iată că s-a inventat o nouă provocare.

marlene favela

marlene favela

Nu știm exact de unde a venit, însă probabil că de la o femeie care se plictisea foarte tare. Pentru că ideea este de a lansa o nouă modă îmbrăcate doar în niște perne care sunt legate de o curea. S-ar părea că este deja o modă internațională, căci a fost adoptată atât de românce pe rețelele de socializare cât și de femei sau vedete internaționale din toată lumea.

celia cu perna

celia cu perna

De exemplu, românca Celia, care locuiește și prin Australia dar și de Adina Butar, aflată în SUA, în Miami. Fetele au folosit hastagul outfitthemonth și femei din toată lumea din Hong Kong pînă în Dubai și SUA sau România au răspuns provocării. Până și actrița mexicană de telenovele Marlene Favela a răspuns provocării și a publicat o imagine cu pernă pe ea.

Articole asemanatoare
#Trashtag
#Trashtag, noua provocare virală care are grijă de mediul înconjurător
kylie jenner
Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta
O nouă provocare online pune în pericol vieţile tinerilor
FOTO – din Australia – cu CELIA si bebelusul ei de 2 luni

Comenteaza acest articol

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

by Tabu Tabu   1 min
0