Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

În plină pandemie, când toată lumea stă acasă și încearcă să se protejeze, oameni obișnuiți sau vedete lansaeaza tot felul de provocări. De la fotografii vechi scoase de la naftalină la tunsori în casă, la tot felul de idei năstrușnice. Iată că cineva a avut ideea de a face outfitt uri din perne.
După ce toată lumea a început să gătească în casă, să facă TikTok uri, să se lase machiați de copiii sau să se îmbrace sexy, iată că s-a inventat o nouă provocare.

marlene favela
marlene favela

Nu știm exact de unde a venit, însă probabil că de la o femeie care se plictisea foarte tare. Pentru că ideea este de a lansa o nouă modă îmbrăcate doar în niște perne care sunt legate de o curea. S-ar părea că este deja o modă internațională, căci a fost adoptată atât de românce pe rețelele de socializare cât și de femei sau vedete internaționale din toată lumea.

celia cu perna
celia cu perna

De exemplu, românca Celia, care locuiește și prin Australia dar și de Adina Butar, aflată în SUA, în Miami. Fetele au folosit hastagul outfitthemonth și femei din toată lumea din Hong Kong pînă în Dubai și SUA sau România au răspuns provocării. Până și actrița mexicană de telenovele Marlene Favela a răspuns provocării și a publicat o imagine cu pernă pe ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

Carmen Iohannis, apariție de senzație în Germania FOTO

Andreea Damian

Hailey Bieber, rochia de mireasă de „vis” pe care a purtat-o în ziua nunții

Andreea Damian

Cariera lui R. Kelly se apropie de sfârșit?

Andreea Damian

Scrie un comentariu