Tabu
Image default
lifestyle

O printesa insarcinata si trista: DRAMA prin care trece CHARLENE de Monaco

Prinţesa Charlene de Monaco arăta nefericită la nunta sa cu Prinţul Albert din 2011, iar zvonurile privind tristeţea ei nu au scăzut în intensitate nici când a venit anunţul că la sfârşitul anului va da naştere unui bebeluş princiar.

PRINTESA CHARLENE Nu a fost fericita niciodata in relatia cu ALBERT DE MONACO, vrand chiar sa fuga cu doua zile inainte de nunta! …Acum, apare un alt element. Cu toată tevatura din jurul sarcinii lui Kate Middleton, Ducesa de Cambrige a Marii Britanii, ni se scuză ignoranţa potrivit căreia există doar o prinţesă însărcinată în Europa Occidentală. Prinţesa Charlene de Monaco, sportive care a practicat inot de performanta, mireasa din Africa de Sud a Prinţului Albert, este şi ea însărcinată, anunţă „The Daily Beast“, citat de www.adevarul.ro .
Palatul Princiar din Monaco a confirmat faptul că Prinţesa este însărcinată şi că bebeluşul se va naşte în decembrie, însă nu a reacţionat la afirmaţiile unuia dintre prietenii de familie ai lui Charlene că este însărcinată cu gemeni. Şi oficialii nici nu s-au lăsat atraşi în speculaţiile din Monaco potrivit cărora sarcina Prinţesei este rezultatul unui tratament de fertilitate.
Însă, cel puţin un bebeluş este aşteptat înainte de sfârşitul acestui an şi, într-un rar acord al locuitorilor din Monaco, cu toţii sunt de acord că este un lucru bun. Fostul playboy, Prinţul Albert, şi-a făcut datoria şi „a produs“ cel puţin un copil legitim (poate chiar un băiat, se speră), după cei doi copii ilegitimi pe care îi are, continuă „The Daily Beast“.
Monaco – principat bogat, însă plin de preconcepţii
Iar Charlene? Păi, o fi ea o persoană „foarte comună“, după cum se exprimă un rezident al Monaco-ului când o descrie pe instructoarea de înot care provină dintr-o familie de clasă mijlocie dintr-un oraş din Africa de Sud, dar „măcar s-a dovedit capabilă de reproducere“. Bogăţia imensă a cetăţenilor din Monaco (venitul brut pe cap de om depăşeşte 180.000 de dolari şi este cel mai mare din lume) aruncă o strălucire de modernitate asupra Principatului, dar este doar o spoială şi multe dintre atitudinile locuitorilor sunt, pur şi simplu medievale. Rasismul, de exemplu, este la el acasă acolo, continuă „The Daily Beast“.„Nu se aşteaptă să fie primită, brusc, cu braţele deschise de societatea din Monaco, dar crede cu siguranţă că, după ce va naşte – mai ales dacă dă naştere unui fiu – va avea mai multă libertate. Nu a făcut un secret din faptul că ar prefera să se întoarcă în Africa de Sud, sau Londra, sau Paris, sau oriunde în afară de Monaco“, declară un rezident temporar al micului regat.

Monaco trebuie să fie un loc destul de ciudat. Este locuit de miliardari paranoici şi, astfel, poate fi un fel de stat militarizat. Telefoanele, de exemplu, sunt monitorizate frecvent şi poţi fi dat afară din ţară fără nicio explicaţie. Deşi Monaco nu este mai mare decât parcul central newyorkez, mulţumită reformelor şi impozitelor (0% taxe) instituite de tatăl lui Albert, Prinţul Rainier, Monaco este cea mai bogată ţară de pe planetă. Străzile sale sunt pline de supermaşini, zeci de milioane se joacă în Le Grand Casiono în fiecare noapte şi valoarea combinată a iahturilor din port ar şterge datoria naţională a multor state.
Plictiseala din principat dă naştere la bârfe răutăcioase
Însă, în afară de cele de mai sus, nu prea ai ce să faci în Monaco. Aşa că bârfele îşi găsesc locul potrivit aici.
Sunt multe femei plictisite în Monaco. Şi când Charlene a sosit acolo, parcă era prea frumos să fie adevărat: o fată din Africa de Sud, cu părul scurt şi o faţă acră care s-a căsătorit cu Prinţul? Au năvălit pe ea ca ursul pe miere, adaugă „The Daily Beast“.
Charlene nu şi-a făcut nici ea viaţa mai uşoară. Într-un interviu cu „Tatler“ a spus că nu şi-a făcut niciun prieten notabil de când s-a mutat în Monaco. „Deşi am cunoscut oameni minunaţi de când locuiesc aici, îi privesc pe toţi ca pe nişte cunoştinţe. Există doar două persoane pe care le consider prietene aici“, declara ea.
Ea a refuzat să înveţe franceza, fapt care a sporit antipatia. Totuşi, trebuie avut în vedere că prima limbă vorbită de soţul său, Albert, este engleza, pe care o vorbea cu mama sa, prinţesa Grace de Monaco. Albert, când vorbeşte franceza se bâlbâie un pic, poate o moştenire de la tatăl său cu care era obligat să vorbească doar în franceză.
O parte a problemei, spun zvonurile, ar fi chiar sora mai mare a lui Albert, Caroline Casiraghi, care şi-ar dori ca fiul ei cel mare, Andrea, să fie următorul ocupant al tronului din Monaco. Caroline nu a ajutat-o cu nimic pe Charlene să se instaleze, dar anul acesta existau nişte semne încurajatoare din partea lui Albert cum că în sfârşit începe să lupte împotriva dominaţiei surorii mai mari.

La gala anuală a Crucii Roşii din această vară, cel mai mare eveniment caritabil al anului, Caroline şi sora mai mică a lui Albert, Stephanie, au excelat prin absenţă, pentru prima oară în ultimii ani. Poate că a fost o încercare stângace a lui Albert de a o scoate în lumina reflectoarelor pe Charlene. Zvonurile mai spun şi că cele două surori ale lui Albert s-au remarcat prin absenţă pentru a obiecta oficial asupra alegerii lui Charlene de a o aduce pe cântăreaţa Diana Krall.

ARTICOLE SIMILARE

Shakira s-a despărțit de iubitul ei

realitatea

Ellen DeGeneres oferă burse pentru lesbiene

realitatea

Epilogul anului 2014 in istoria artei romanesti

realitatea

Expoziție foto Radu Afrim la Librăria Anthony Frost

realitatea

Pe aripile drogului

Ghici ce actriță a fost fotografiată pe platourile de filmare?

realitatea

Scrie un comentariu