Tabu
LIFESTYLE

O ROMÂNCA CITEŞTE ÎN ÎNTUNERIC şi VEDE ORGANELE BOLNAVE

Ildiko Balmuş, o femeie din Sfântu Gheroghe, are puteri paranormale. Clarvăzătoarea susţine că poate citi în întuneric, că poate vedea ce se întâmplă în vieţile oamenilor şi că i-a redat vederea unei copile.

După ce i-a uimit pe americani cu puterile sale, Ildiko Balumş a venit la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, pentru a povesti despre aceste calităţi parcă din altă lume. Femeia a mărturisit că prima oară a descoperit că are astfel de aptitudini, în copilărie, când a observat că poate să citească, deşi era legată cu prosoape la ochi. Această joacă a fetei au observat-o şi părinţii, în timpul unei pene de curent.

“Citeam , scriam, cu prosoapele pe pe cap. Părinţii s-au îngrijorat când au văzut că citesc şi scriu în beznă. M-au internat în spital. Medicul din Sf. Gheroghe le-a explicat că aşa m-am născut”, mărturiseşte Ildiko la Teo Show.

Femeia a mai povestit că la 12 ani a avut o viziune, în care i s-a desfăşurat în faţa ochilor o crimă, redând în cel mai mic detaliu cum a fost comisă şi cum vor fi găsite victimele.

“La 12 ani, părinţii m-au dus la o doamnă, unguroaică. I-am spus că am o viziune. I.-am spus că fiica ei are 37 de înţepături de cuţit, o să o găsească într-un cearşaf alb, iar soţul ei este spânzurat în sufragerie. După ce am terminat cu discuţia, femeia a început să urle. S-a întâmplat în 27 februarie. Femeia a chemat poliţia, au spart uşa şi au găsit-o cum am spus eu, din păcate. Pentru mine a fost pur şi simplu un lucru normal. Când vecina a povestit că eu le-am povestit exact cum a fost găsită, poliţia a bătut la uşă, ca să ne pună întrebări, atunci am început să înţeleg că sunt mai deosebită”, a continuat Ildiko.

Clarvăzătoarea mai spune că poate vedea şi în interiorul corpului uman.

ARTICOLE SIMILARE

Parintii nu au bani s-o inmormanteze pe DANSATOAREA LOREDANEI / Prietenii fac cheta!

Florin Dumitrescu de la MasterChef a anunţat: «Divorţez şi eu»

Studiu: Femeile sunt mai slabe, dar au sâni mai mari

realitatea

1 comentariu

gheorgica 13 June 2014 at 9:30

Daca aud cei de la finante,o angajeaza scaner in vama. Cred ca femeia traduce si din chineza. Am auzit ca au vrut sa o angajeze la Giurgiu dar nu stia imnul Bulgariei

Răspunde

Scrie un comentariu