Tabu
Image default
LIFESTYLE

O ROMÂNCA CITEŞTE ÎN ÎNTUNERIC şi VEDE ORGANELE BOLNAVE

Ildiko Balmuş, o femeie din Sfântu Gheroghe, are puteri paranormale. Clarvăzătoarea susţine că poate citi în întuneric, că poate vedea ce se întâmplă în vieţile oamenilor şi că i-a redat vederea unei copile.

După ce i-a uimit pe americani cu puterile sale, Ildiko Balumş a venit la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, pentru a povesti despre aceste calităţi parcă din altă lume. Femeia a mărturisit că prima oară a descoperit că are astfel de aptitudini, în copilărie, când a observat că poate să citească, deşi era legată cu prosoape la ochi. Această joacă a fetei au observat-o şi părinţii, în timpul unei pene de curent.

“Citeam , scriam, cu prosoapele pe pe cap. Părinţii s-au îngrijorat când au văzut că citesc şi scriu în beznă. M-au internat în spital. Medicul din Sf. Gheroghe le-a explicat că aşa m-am născut”, mărturiseşte Ildiko la Teo Show.

Femeia a mai povestit că la 12 ani a avut o viziune, în care i s-a desfăşurat în faţa ochilor o crimă, redând în cel mai mic detaliu cum a fost comisă şi cum vor fi găsite victimele.

“La 12 ani, părinţii m-au dus la o doamnă, unguroaică. I-am spus că am o viziune. I.-am spus că fiica ei are 37 de înţepături de cuţit, o să o găsească într-un cearşaf alb, iar soţul ei este spânzurat în sufragerie. După ce am terminat cu discuţia, femeia a început să urle. S-a întâmplat în 27 februarie. Femeia a chemat poliţia, au spart uşa şi au găsit-o cum am spus eu, din păcate. Pentru mine a fost pur şi simplu un lucru normal. Când vecina a povestit că eu le-am povestit exact cum a fost găsită, poliţia a bătut la uşă, ca să ne pună întrebări, atunci am început să înţeleg că sunt mai deosebită”, a continuat Ildiko.

Clarvăzătoarea mai spune că poate vedea şi în interiorul corpului uman.

ARTICOLE SIMILARE

Să ai căștile celor de la The Killers-¦

realitatea

Elevă arsă de vie pentru că l-a acuzat de hărţuire sexuală pe directorul școlii

Andreea Damian

SĂPTĂMÂNAL TABU: INTRO

realitatea

Smoothie pentru mahmureala

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Andreea Damian

Incident in biserica la nunta CORNELIEI CATANGA

1 comentariu

gheorgica 13 June 2014 at 9:30

Daca aud cei de la finante,o angajeaza scaner in vama. Cred ca femeia traduce si din chineza. Am auzit ca au vrut sa o angajeze la Giurgiu dar nu stia imnul Bulgariei

Răspunde

Scrie un comentariu