Home > Lifestyle > O rusoaica i-a luat locul Monicai Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu!

O rusoaica i-a luat locul Monicai Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu!

Actrita Monica Barladeanu si regizorul si producatorul Bobby Păunescu si-au spus adio, anul trecut, dupa o relatie de zece ani.

Cel care a facut primul pas intr-o noua relatie este Bobby Paunescu. Cunoscutul regizor a participat la Festivalul de Film Golden Rooster (trad – “Cocosul de aur) de la Wuhan, China, alaturi de o rusoiaca superba, Katerina Vetu. Interesant este ca rusoaica este tot actrita, la fel ca fosta iubita.

Katerina s-a nascut in urma cu 25 de ani, pe 30 decembrie. Rusoaica a studiat actoria cu profesorul rus Alexei Vladimirovici Borodin, iar in prezent joaca in 2 filme. Potrivit apropiatilor, l-a cunoscut pe regizorul roman in urma cu doua luni, la Moscova.

In ultima vreme, regizorul a “atacat” tot mai activ piata de film din China, cea de-a doua din lume la capitolul incasari din box-office, dupa Hollywood. Astfel, anul trecut, regizorul a obtinut un premiu important la Festivalul de la Wuhan cu filmul “Francesca”. Acum, el lucreaza la o coproductie romano-chineza care urmeaza sa fie lansata peste cateva luni.

bobby 1 bobby 2

Articole asemanatoare
Adio, Monica Barladeanu!
CUM ARATA casa lui Bobby Păunescu de la Hollywood!
Monica Bârlădeanu joacă alături de Peter O-™Toole

Comenteaza acest articol

O rusoaica i-a luat locul Monicai Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu!

by   1 min
0