Tabu
LIFESTYLE

O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

Producatorii fracizei “Fast & Furious” au luat o decizie neasteptata: l-au rugat pe Cody Walker, fratele lui Paul Walker,  sa ii ia locul in distributia filmului Fast and Furious 7, relateaza Daily Mail.

Cody a fost rugat sa ii ia locul lui Paul pentru a filma ultimele scene din Fast & The Furious 7, datorita asemanarii fizice.

paul 1 paul 2

Cody a mai lucrat si inainte pe platourile de filmare, el fiind cascador profesionist.

Dupa moartea lui Paul, studiourile Universal Pictures au anuntat ca e de datoria lor sa opreasca productia, pentru a oferi sprijin familiei lui Paul si celor care au participat la producerea francizei.

Conform Daily Mail, o persoana apropiata studioului a declarat ca “producatorii au realizat ca au nevoie de cineva care sa semene cu Paul, pentru a termina productia. Atunci l-au abordat pe fratele aproape identic, Cody.

Daca va accepta propunerea, Cody o va face pentru ca vrea sa onoreze memoria fratelui sau. Mai avem multe detalii de pus la punct, pentru ca acum familia si echipa de filmare sunt in doliu.”

Presa americana a dezvaluit ca scenaristul Chris Morgan munceste din greu la modificarea scenariului pentru regizorul James Wan, in speranta ca va putea sa-i “ofere o moarte” personajului interpretat de Paul folosind imagini filmate inainte de accidentul in care acesta a murit, pe 30 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun

realitatea

Perna Cupron revine

realitatea

Recunosti vedeta imbrăcată in scolărită?

ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste

realitatea

A fost BOMBA SEXY a anilor ’60! Cum arata GINA LOLLOBRIGIDA la 86 de ani!

realitatea

Excesul de fructe duce la îngrășare

realitatea

Scrie un comentariu