Tabu
Image default
LIFESTYLE

O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

Producatorii fracizei “Fast & Furious” au luat o decizie neasteptata: l-au rugat pe Cody Walker, fratele lui Paul Walker,  sa ii ia locul in distributia filmului Fast and Furious 7, relateaza Daily Mail.

Cody a fost rugat sa ii ia locul lui Paul pentru a filma ultimele scene din Fast & The Furious 7, datorita asemanarii fizice.

paul 1 paul 2

Cody a mai lucrat si inainte pe platourile de filmare, el fiind cascador profesionist.

Dupa moartea lui Paul, studiourile Universal Pictures au anuntat ca e de datoria lor sa opreasca productia, pentru a oferi sprijin familiei lui Paul si celor care au participat la producerea francizei.

Conform Daily Mail, o persoana apropiata studioului a declarat ca “producatorii au realizat ca au nevoie de cineva care sa semene cu Paul, pentru a termina productia. Atunci l-au abordat pe fratele aproape identic, Cody.

Daca va accepta propunerea, Cody o va face pentru ca vrea sa onoreze memoria fratelui sau. Mai avem multe detalii de pus la punct, pentru ca acum familia si echipa de filmare sunt in doliu.”

Presa americana a dezvaluit ca scenaristul Chris Morgan munceste din greu la modificarea scenariului pentru regizorul James Wan, in speranta ca va putea sa-i “ofere o moarte” personajului interpretat de Paul folosind imagini filmate inainte de accidentul in care acesta a murit, pe 30 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Reactia lui Dani Otil cand a aflat de “relatia” dintre Mihaela Radulescu si Daniel Constantin e geniala!

Casnica sexy de la Masterchef a DIVORŢAT!

MESAJUL egoist al lui Viorel Lis: “Sunt cel mai fericit, CĂ MOR O DATĂ CU OANA”

Muzica POP chiar sună la fel și n-are legătură cu faptul că ai îmbătrânit

Ce a gasit Mihaela Radulescu cand a facut curatenie in poze!

Stiai ca Iulia Albu are o sora? Uite cum arata si cu ce se ocupa Karin!

Scrie un comentariu