Home > Lifestyle > O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

Producatorii fracizei “Fast & Furious” au luat o decizie neasteptata: l-au rugat pe Cody Walker, fratele lui Paul Walker,  sa ii ia locul in distributia filmului Fast and Furious 7, relateaza Daily Mail.

Cody a fost rugat sa ii ia locul lui Paul pentru a filma ultimele scene din Fast & The Furious 7, datorita asemanarii fizice.

paul 1paul 2

Cody a mai lucrat si inainte pe platourile de filmare, el fiind cascador profesionist.

Dupa moartea lui Paul, studiourile Universal Pictures au anuntat ca e de datoria lor sa opreasca productia, pentru a oferi sprijin familiei lui Paul si celor care au participat la producerea francizei.

Conform Daily Mail, o persoana apropiata studioului a declarat ca “producatorii au realizat ca au nevoie de cineva care sa semene cu Paul, pentru a termina productia. Atunci l-au abordat pe fratele aproape identic, Cody.

Daca va accepta propunerea, Cody o va face pentru ca vrea sa onoreze memoria fratelui sau. Mai avem multe detalii de pus la punct, pentru ca acum familia si echipa de filmare sunt in doliu.”

Presa americana a dezvaluit ca scenaristul Chris Morgan munceste din greu la modificarea scenariului pentru regizorul James Wan, in speranta ca va putea sa-i “ofere o moarte” personajului interpretat de Paul folosind imagini filmate inainte de accidentul in care acesta a murit, pe 30 noiembrie.

Articole asemanatoare
Au umplut valiza cu bani! Cat au strans Oana Roman și Marius Elisei la nuntă
Angelina Jolie explică SĂRUTUL INCESTUOS cu FRATELE său!
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
Scandal in Marea Britanie: Paul Walker, reclama la parfumuri dupa moarte

Loading...

Comenteaza acest articol

O sa PLANGI cand o sa vezi asta. Cum arata FRATELE lui Paul Walker. O sa-i ia locul in film!

by   1 min
0