Tabu
Image default
lifestyle

O “scuză” la modă

Ce se întâmplă atunci când ai parte de o minivacanță în mijlocul lunii? Împachetezi cele mai trendy haine, îți încarci bine ipod-ul, te umpli de voie bună și îți pregătești tot arsenalul de fun de care dispui. A, și nu uita pașaportul, căci se pleacă la Atena. Åži nu oricum.

Avionul este pe jumătate plin cu colegii de breas­lă: fashioniști, redactori de modă, stiliști, agenții specializate, iar „scuza“ acestei plecări este prezentarea de modă Custo Barcelona din cadrul Athens Fashion Week. Îți imaginezi trei zile de plimbări prin cele mai frumoase locuri ale Atenei, cine festive în restaurante luxoase, shopping, petreceri până la răsărit?

Toate acestea au fost posibile cu amabilitatea și ospitalitatea celor de la Elmec România care au fost gazde desăvârșite pe tot parcursul deplasării. Ultima seară din cadrul festivalului de modă a coincis și cu ultima noastră seară în Atena și cum altfel am fi putut încheia frumosul sejur decât prin participarea la defileul Custo.

Înainte de show multă agitație, emoții dar și un aer special ce plutea în atmosferă. Era pentru prima oară când Custo Dalmau, creatorul brandului își pre­zenta colecția primăvară-vară 2009 în fața publi­cului grec. Colecția a stat sub semnul vitalității, realizată din explozii de culori puternice, sang­vinice cum ar fi fuchsia, portocaliu, galben, turcoaz, al dinamismului și fericirii prin formele prezentate, mult mai elaborate decât în sezoanele precedente, dar, și al feminității transpuse prin materiale luxoase, fluide, prevăzute cu finisaje sofisticate.

Nu lipsesc nici de această dată printu­rile pentru care Custo sunt atât de renumiți, însă, acestea devin mult mai conceptuale și gra­fice. Mai multe blocuri de culoare, mai multe sim­bo­luri folosite, un charm indus pentru o pre­zen­­tare ce poate sublinia maturizarea brandului.

De la fizionomia manechinilor aleși să îm­bra­ce hainele și până la muzica folosită re­cu­noaștem obsesia pentru detaliu cu care Custo ne-a obișnuit. O prezentare colorată reușită, cu parfum mediteraneean, precum și o minivacanță reușită din care te întorci cu imagini frumoase, cu noi prietenii și cu un gust fashion greu de uitat.

ARTICOLE SIMILARE

HUIDU – vesel la restaurant cu ALEXA! Uite FOTO!

JUSTIN BIEBER s-a dezbracat la cheful de ziua lui! FOTO!

Ghici cine…

realitatea

Cotroceni Park, o trambulina pentru AFI Europe

realitatea

Britney Spears nu are voie să bea alcool

realitatea

MUMIE ambulantă! O rusoaică este MĂCINATĂ de ANOREXIE!

Scrie un comentariu