Home > Agenda > stiri > O serie de înregistrări audio arată că M. Jackson avea grave probleme psihice

O serie de înregistrări audio arată că M. Jackson avea grave probleme psihice

Michael Jackson avea grave probleme mintale din cauza medicamentelor încă din 2003. Cel puțin așa sugerează o serie de înregistrări ajunse în mâna jurnaliștilor. Înregistrările respective sunt câteva mesaje lăsate de Michael pe robotul telefonic al unui prieten, iar vorbele regelui pop nu par a avea vreo legătură cu realitatea.

Michael îi cerea în repetate rânduri o sumă de bani respectivului prieten. Într-unul dintre mesaje, din tonalitatea vocii se înțelegea că era extrem de speriat pentru că cineva îl urmărea, iar el avea nevoie de bani pentru a pleca departe de Neverland. În alt mesaj, Michael avea aceleași doleanțe doar că era foarte calm: "Te rog să verifici mesajul pe care ți l-am lăsat acum câteva zile(cel în care cerea bani). Sunt foarte preocupat de treaba asta și nu am deloc încredere în omul ăsta. Credem că e un om rău. Credem că face parte din mafia italiană. Trebuie să fim mai deștepți decât el. Te rog, ajută-mă!… Am nevoie de o bancă germană sau elvețiană".

Aceste schimbări de atitudine sunt puse de specialiști pe seama consumului de calmante și anestezice care îi răpeau orice urmă de luciditate și îl făceau labil psihic. În plus, Lisa Marie Prestley a mărturisit că în urmă cu 14 ani Michael i-ar fi spus că o să moară ca tatăl ei, Elvis, care a decedat tot din cauza consumului exagerat de medicamente.

Există, totuși, o înregistrare în care Michael pare a nu fi sub efectul medicamentelor în care îi propune prietenului său demararea unui proiect cinematografic cu super-eroi. Aci tonul este calm, iar ideile au cursivitate și o bază reală.

Articole asemanatoare
Michael Jackson
Nouă ani fără Michael Jackson. Cum va fi comemorat „Regele”
michael jackson
Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa
michael jackson
Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Loading...

Comenteaza acest articol

O serie de înregistrări audio arată că M. Jackson avea grave probleme psihice

by realitatea   1 min
0