Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

O tânără de 25 de ani din Alberta, Canada, a fost dată afară de patron din clubul în care lucra ca ospătăriță pentru că nu a purtat sutien la serviciu. Christine Schell îl acuză pe angajator de discriminare.

Totodată, ea a făcut o plângere împotriva fostului șef pentru încălcarea drepturilor omului, după ce i s-a spus că trebuie să poarte un sutien pentru a mai putea servi la terasa clubului. Dar canadianca susține că a încetat să mai poarte sutiene în urmă cu doi ani, pentru că le-a găsit „oribile”.

Christine era angajată doar de câteva săptămâni când au început să apară plângerile. Clienții – membri VIP care consumă și alcool – s-au declarat nemulțumiți de ținuta angajatei. Confruntată cu directorul general al clubului de golf, i s-a spus că regula era ca să o protejeze de membri.

Și cum nu a acceptat să poarte această piesă vestimentară în tim ce-și servește clienții, femeia a fost concediată. La scurt timp, Christine Schell i-a intentat proces angajatorului, iar acum așteaptă o decizie din partea judecătorilor.

Christine Schell susține că tocmai pentru că nu există o regulă similară pentru bărbați, este o chestiune legată de drepturile omului. „Este doar o chestiune bazată pe sex și de aceea e o problemă legată de drepturile omului. Și bărbații au sfârcuri și nu sunt obligați să poarte sutine”, a spus femeia, citată de dailymail.co.uk.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile sunt mai bine reprezentate în literatura secolului 19 decât în cea modernă

Dora Constantinovici

Beyoncé și Hillary Clinton au fost în India special pentru nunta Ishei Ambani

realitatea

MONICA GABOR: efectele dure ale despartirii de MR PINK

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Andreea Damian

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Andreea Damian

Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu