Tabu
LIFESTYLE Slider

O tânără a fost concediată pentru că nu purta sutien la serviciu

sutien

O tânără de 25 de ani din Alberta, Canada, a fost dată afară de patron din clubul în care lucra ca ospătăriță pentru că nu a purtat sutien la serviciu. Christine Schell îl acuză pe angajator de discriminare.

Totodată, ea a făcut o plângere împotriva fostului șef pentru încălcarea drepturilor omului, după ce i s-a spus că trebuie să poarte un sutien pentru a mai putea servi la terasa clubului. Dar canadianca susține că a încetat să mai poarte sutiene în urmă cu doi ani, pentru că le-a găsit „oribile”.

Christine era angajată doar de câteva săptămâni când au început să apară plângerile. Clienții – membri VIP care consumă și alcool – s-au declarat nemulțumiți de ținuta angajatei. Confruntată cu directorul general al clubului de golf, i s-a spus că regula era ca să o protejeze de membri.

Și cum nu a acceptat să poarte această piesă vestimentară în tim ce-și servește clienții, femeia a fost concediată. La scurt timp, Christine Schell i-a intentat proces angajatorului, iar acum așteaptă o decizie din partea judecătorilor.

Christine Schell susține că tocmai pentru că nu există o regulă similară pentru bărbați, este o chestiune legată de drepturile omului. „Este doar o chestiune bazată pe sex și de aceea e o problemă legată de drepturile omului. Și bărbații au sfârcuri și nu sunt obligați să poarte sutine”, a spus femeia, citată de dailymail.co.uk.

ARTICOLE SIMILARE

Snoop Dogg va publica o carte de bucate – From Crook to Cook

Dora Constantinovici

Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Andreea Damian

Vedete nascute pe 14 septembrie!

realitatea

Cristina Cepraga a ratat un proiect în România și a rămas blocată aici

Tabu Tabu

Prima femeie care învinge un bărbat la Campionatul Mondial de Darts (jocul cu săgeți pentru bărbați)

Andreea Damian

Scriitoarea israeliană Zeruya Shalev – premiul Jan Michalski pentru Literatură 2019

realitatea

Scrie un comentariu