Home > Agenda > O vară multicoloră cu AFI Palace Cotroceni!

O vară multicoloră cu AFI Palace Cotroceni!

Vara aceasta AFI Palace Cotroceni dă frâu liber imaginaţiei şi te invită la distracţie!

Campania Mega All Inclusive este campania dedicată acestei veri a celor de la AFI. Aceasta îşi propune să atribuie câte o culoare pentru cele 6 săptămâni de desfăşurare.

În prima săptămână din luna iulie şi totodată săptămâna de debut a campaniei, culoarea simbol a fost albastru şi a fost considerată culoarea modei. Astfel, AFI Palace Cotroceni a organizat un fashion show inedit, având ca invitat special şi MC pe Iulia Albu, vedeta care a stilizat cinci ţinute gândite special pentru acest eveniment, pornind de la conceptul “Blue is for fashion”.

De asemenea, cu ajutorul Irinei Markovitz, stilist recunoscut pe piaţa din România, au fost selectaţi cinci cursanţi promiţători din cardrul şcolii DallesGo care au compus ţinute în tendinţe pentru acest sezon. În această săptămână clientii au asistat la concertul susţinut de Alex Velea.

Săptămâna a doua a fost dedicată dragostei şi nuanţelor de roşu. Highlight-urile au fost casătoriile de probă în urma cărora cei care se înscriau primeau gratis cine romantice. Săptămâna a fost încheiată cu concertul Andreei Bănică.

Cea de a treia săptămână a fost simbolizată de culoarea galben dedicată distracţiei. În această săptămână, a avut loc concertul susţinut de Andra. Mai mult, clienţii au câştigat premii instant, printre care bilete la film sau vouchere de cumpărături.

Săptămâna “verde” a fost săptămâna a patra a  savorilor cu show-uri de bartending şi de cooking. Hot Cooking Studio prin Alex Cirtu şi Mehrzad Moghazehi, concurenţii primului sezon MasterChef, au făcut demonstraţii culinare, iar BarSession, echipa prezentă la “Romanii au talent”, au susţinut un spectacol incendiar de bartending la Tequila Summer Lounge. Concertul săptămânii verzi a fost susţinut de Connecte-R .

Săptămâna a cincea a fost cea a indigoului dedicată frumuseţii şi s-a încheiat cu un concert desfăşurat de Andreea Bălan.

Cea de a şasea săptămână şi ultima este cea violet care simbolizează petrecerea. Şi pentru că este cea mai veselă săptămâmă, în data de  joi 8 august, are loc concertul de încheiere al campaniei susţinut de trupa Voltaj.

Totodată pe parcursul campaniei s-au oferit 6 excrursii  de 7 zile în Grecia celor care au participat la concurs. Mai mult decât atât, Patrula Culorilor a premiat persoanele care au venit îmbrăcate în AFI în culoarea săptămânii iar multe dintre magazine au avut promoţii şi reduceri în această perioadă.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 23 august!
Idei de amenajare pentru o vara relaxanta
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

O vară multicoloră cu AFI Palace Cotroceni!

by   2 min
0