Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

O vedeta de la noi, data afara pentru ca venea beata in emisiune!

Ioana Popescu, una dintre cele mai controversate vedete din Romania, a fost data afara de la televiziunea la care lucra. Se pare ca jurnalista ar fi venit beata la emisiune.
Ioana si-ar fi scos din minti superiorii dupa ce a venit in stare de ebrietate la serviciu si a facut circ in fata sediului. Ea prezenta emisiunea “Ioana night show” la postul 6 Tv, dar de vreo cateva saptamani a fost concediata, potrivit ziarului Click!. Totul s-ar fi intamplat, se pare, din cauza ca inainte sa intre in emisie, Ioana venea la serviciu dupa ce consumase ceva alcool. In plus, dupa cum relateaza sursa citata, jurnalista, care isi platea singura spatiul de emisie, avea datorii uriase catre conducere si nu dadea semne ca ar vrea sa le achite.

“A venit cu echipa ei la redactie si s-au oprit la un chiosc de unde si-au cumparat bauturi alcoolice. Au inceput sa se certe pe strada si sa faca scandal la o ora tarzie, iar vecinii au fost deranjati de comportamentul ei. Asa a ajuns totul la urechile mai marilor din televiziune. I s-a pus in vedere sa filmeze si sa inregistreze emisiunea pe care o prezenta in alt studio si sa-si plateasca datoriile. De cateva saptamani nu a mai dat niciun semn, asa ca pana la urma am incheiat socotelile cu ea. Nu este un secret pentru cunoscutii ei ca Ioana consuma alcool. De multe ori a venit in stare de ebrietate la emisiuni.
Chiar si pe vremea cand prezentam impreuna. Pe mine nu m-a deranjat niciodata ca ea era bine dispusa, pentru ca faceam o emisiune vesela”, a declarat Serghei Mizil pentru Click!.
ioana-popescu

ARTICOLE SIMILARE

Un tanar fotbalist roman – crima oribila de Sarbatori

Sânii imenşi şi talia de viespe nu mai sunt etalon de frumuseţe. Cum arată femeia perfectă acum

Iată prima familie din lume de trei neveste!

Alicia Keys își va publica memoriile într-o carte care va apărea în noiembrie

Andreea Damian

Narcisa Suciu: “Mi-am pierdut 70 la sută din păr când am fost vegetariană”

Micuţa Irina Columbeanu a aflat că bunica ei a murit

Scrie un comentariu