Home > Lifestyle > culinar tabu > Oala Cu Bunatati intra pe piata de mancare italieneasca

Oala Cu Bunatati intra pe piata de mancare italieneasca

Oala Cu Bunatati, fondatorul conceptului de livrare de mancare romaneasca la oala si lider al segmentului, intra pe piata de mancare italieneasca si incheie un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti. Noul meniu va avea 30 de noi preparate, gatite de bucatarii lantului de restaurante cu specific Italian fara adaos de aditivi sau conservanti si doar din ingrediente de cea mai buna calitate.

“Noul meniu imbina perfect gusturile autentice romanesti, atat de indragite de clientii nostri cu aromele bucatariei italienesti, ce se regasesc din ce in ce mai des printer preferintele romanilor. Intotdeauna am fost atenti la nevoile clientilor nostri si ne propunem ca acestia sa poata comanda orice tip de preparate, gatite special pentru ei, la comanda. Suntem siguri ca am facut cea mai buna alegere in incheierea parteneriatului cu Trattoria Verdi. Daca preparatele romanesti sunt pregatite de 12 bucatari specializati in bucataria autohtona, era normal ca pentru completarea meniului Oala Cu Bunatati sa alegem un brand recunoscut pentru maiestria cu care stapaneste gastronomia italiana”, a declarat Alin Stan, Co-FondatorOalaCuBunatati.

Lasagna, pastele al forno si supele crema vor fi vedetele noului meniu. In plus, clientii Oala cu Bunatati vor putea allege si dintre pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno si tiramisu.

Articole asemanatoare
pește
Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice
regina
Ce mănâncă Regina Angliei la 91 de ani. Meniul e neschimbat de decenii
Retete de vara – Inghetata tiramisu
Clutch AZZEDINE ALAIA in exclusivitate pentru The Webster si Le Bon Marche

Comenteaza acest articol

Oala Cu Bunatati intra pe piata de mancare italieneasca

by   1 min
0