Tabu
Image default
LIFESTYLE

Oala Cu Bunatati intra pe piata de mancare italieneasca

Oala Cu Bunatati, fondatorul conceptului de livrare de mancare romaneasca la oala si lider al segmentului, intra pe piata de mancare italieneasca si incheie un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti. Noul meniu va avea 30 de noi preparate, gatite de bucatarii lantului de restaurante cu specific Italian fara adaos de aditivi sau conservanti si doar din ingrediente de cea mai buna calitate.

“Noul meniu imbina perfect gusturile autentice romanesti, atat de indragite de clientii nostri cu aromele bucatariei italienesti, ce se regasesc din ce in ce mai des printer preferintele romanilor. Intotdeauna am fost atenti la nevoile clientilor nostri si ne propunem ca acestia sa poata comanda orice tip de preparate, gatite special pentru ei, la comanda. Suntem siguri ca am facut cea mai buna alegere in incheierea parteneriatului cu Trattoria Verdi. Daca preparatele romanesti sunt pregatite de 12 bucatari specializati in bucataria autohtona, era normal ca pentru completarea meniului Oala Cu Bunatati sa alegem un brand recunoscut pentru maiestria cu care stapaneste gastronomia italiana”, a declarat Alin Stan, Co-FondatorOalaCuBunatati.

Lasagna, pastele al forno si supele crema vor fi vedetele noului meniu. In plus, clientii Oala cu Bunatati vor putea allege si dintre pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno si tiramisu.

ARTICOLE SIMILARE

Război între Barbie şi Ken, variantele umane: «E complet falsă. Arată ca un travestit»

realitatea

Cele mai romantice locuri pentru un sarut memorabil!

realitatea

Aparitia lui Sore pe covorul rosu! Cosurile i-au distrus tenul

Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale

Andreea Damian

Roberto Cavalli stilizează Coca-Cola

realitatea

Cum reușește Kate Middleton să arate atât de bine, după trei nașteri

Andreea Damian

Scrie un comentariu