Tabu
lifestyle

Oana Cuzino – Cum arata de 22 de ani la… 42 de ani!

Oana Cuzino, pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Şi pentru că nu este deloc egoistă, a acceptat să-l dezvăluie.

“Merg de două-trei ori pe săptămână la pilates, lucrez cu un antrenor personal din echipa cu care am realizat şi DVD-ul de exerciţii pilates. Lipsesc foarte rar de la ora de sport, iar când se întâmplă, compensez acasă – sar coarda şi sar pe trambulină sau înot în piscină. Mănânc sănătos şi variat, câte un pic din toate, în special legume, fructe şi peşte”, ne-a dezvăluit prezentatoarea emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?” (PRO TV), adăugând că astfel reuşeşte să se menţină undeva între 55 şi 57 de kilograme, la 1,70 m înălţime.

Faptul că aplică pe propria piele, cu succes, cunoştinţele a­­cu­mulate până a­­cum a făcut ca Oana, care este medic specializat în geriatrie, să fie abordată de mulţi colegi din PRO TV, fie pentru câte-o pro­­­blemă de sănătate, fie pentru sfaturi de frumuseţe. N-o deranjează acest lucru, din contră, îi face  plăcere. “Încerc să-i ajut, cu mare drag, când îmi cer sfaturi pentru ei, pentru rude sau prieteni. Dar nu vreau să dau detalii, confidenţialitea e importantă!”, a măr­­turisit ea pentru Libertatea.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Vestiarul roz

realitatea

Concert Koop în România

realitatea

Ghici cine traversează strada

realitatea

La Toya Jackson

realitatea

Proba de foc a RBS Bank Romania

realitatea

Christina Aguilera s-a îmbătat și s-a făcut de râs la o petrecere privată

realitatea

Scrie un comentariu