Tabu
Image default
lifestyle

Oana Frigescu, batuta in parc de amanta fostului ei sot!


Fosta prezentatoare TV Oana Frigescu si Roxana Sarbu (ex-Trident) s-au intalnit intamplator miercuri seara in Parcul Herastrau si totul s-a incheiat la… Politie!

Surse judiciare au dezvaluit, in exclusivitate pentru Cancan.ro, ca joi dimineata, Oana Frigescu s-a prezentat la Sectia 2 de Politie si a depus plangere pentru agresiune impotriva Roxanei Sarbu. Aceasta traieste in prezent o poveste de dragoste cu Andrei Badiu, fostul sot al prezentatoarei TV.
Daca pana acum, cele doua s-au evitat de cate ori s-au intersectat, asa cum scria de curand revista Ciao!, de aceasta data ele au dat frau liber sentimentelor si totul era sa denegereze intr-o paruiala.

Oana Frigescu a povestit politistilor ca Roxana Sarbu ar fi atacat-o chiar in prezenta copilului ei. “Doamna Frigescu sustine ca a fost trasa de mana, de fata cu mai multi martori si ca i-ar fi traumatizat copilul”, declara sursa noastra.
De cealalta parte, Roxana Sarbu, care va fi citata la Politie pentru a da declaratii, a marturisit unor persoane din anturajul sau ca ar fi fost acostata in parc de catre Oana Frigescu si de sora acesteia. Roxana s-a plans ca acestea i-ar fi reprosat relatia cu Andrei Badiu si, in plus, ar fi lovit-o.

ARTICOLE SIMILARE

Un corp de Victoria’s Secret! La 39 de ani, Cameron Diaz arata superb in costum de baie

realitatea

Producţia ultimului film cu Johnny Depp a fost oprită

realitatea

Ce PENSIE ALIMENTARA plateste Tom Cruise

Kate Moss se întoarce la TopShop

realitatea

Anchor Grup mizeaza pe rezidentiale si birouri

realitatea

Love story 28: Povestea mea

realitatea

Scrie un comentariu