Tabu
Image default
lifestyle

Oana Frigescu, batuta in parc de amanta fostului ei sot!


Fosta prezentatoare TV Oana Frigescu si Roxana Sarbu (ex-Trident) s-au intalnit intamplator miercuri seara in Parcul Herastrau si totul s-a incheiat la… Politie!

Surse judiciare au dezvaluit, in exclusivitate pentru Cancan.ro, ca joi dimineata, Oana Frigescu s-a prezentat la Sectia 2 de Politie si a depus plangere pentru agresiune impotriva Roxanei Sarbu. Aceasta traieste in prezent o poveste de dragoste cu Andrei Badiu, fostul sot al prezentatoarei TV.
Daca pana acum, cele doua s-au evitat de cate ori s-au intersectat, asa cum scria de curand revista Ciao!, de aceasta data ele au dat frau liber sentimentelor si totul era sa denegereze intr-o paruiala.

Oana Frigescu a povestit politistilor ca Roxana Sarbu ar fi atacat-o chiar in prezenta copilului ei. “Doamna Frigescu sustine ca a fost trasa de mana, de fata cu mai multi martori si ca i-ar fi traumatizat copilul”, declara sursa noastra.
De cealalta parte, Roxana Sarbu, care va fi citata la Politie pentru a da declaratii, a marturisit unor persoane din anturajul sau ca ar fi fost acostata in parc de catre Oana Frigescu si de sora acesteia. Roxana s-a plans ca acestea i-ar fi reprosat relatia cu Andrei Badiu si, in plus, ar fi lovit-o.

ARTICOLE SIMILARE

Cooking show cu dragoste

La 18 ani, fiica lui Mircea Baniciu se lansează în showbiz!

PRINTUL HARRY si-a aratat bijuteriile de familie. Pozat GOL in LAS Vegas

NICOLETA si COSMINA – pictorial de colectie!

realitatea

Britney Spears a primit un premiu din mainile lui Karl Lagerfeld

realitatea

Rihanna și-a tatuat pistoale

realitatea

Scrie un comentariu