Home > Lifestyle > Stiri > Oana Lis a slăbit 15 kilograme în 4 luni

Oana Lis a slăbit 15 kilograme în 4 luni

A renunţat la ceafa de porc şi, de la 87 de kilograme, Oana Lis a ajuns să cântărească, în patru luni, 72 de kilograme. Soţia fostului edil al Capitalei mănâncă mult mai sănătos, face masaj, merge la sport şi se îmbracă mult mai sexy.

Conform click.ro, când l-a cunoscut pe fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, Oana avea doar 19 ani şi cântărea 47 de kilograme. Cu timpul, însă, blondina a suferit transformări de greutate şi, în cei 15 ani de relaţie cu cel care i-a devenit soţ în 2011, a ajuns să poarte mărimi XXL la haine, întrucât cântărea 87 de kilograme. Pentru că se îngrăşase enorm, lumea se amuza pe seama ei şi chiar dacă ei nu-i păsa, Viorel se supăra adesea şi-i spunea să mănânce mai puţin.

„Mâncam la ore târzii, tot ce era bun, dar gras. Ceafă de porc, slănină, cârnăciori şi aşa am luat 40 de kilograme. Nu m-au deranjat glumele proaste, dar era vorba despre sănătatea mea, m-am simţit rău, aşa că am fost la un medic şi mi-a spus că am colesterolul mare. De trei ori mai mare decât ar fi fost normal”, a spus Oana.

Articole asemanatoare
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!
S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!

Comenteaza acest articol

Oana Lis a slăbit 15 kilograme în 4 luni

by   1 min
0