Tabu
PEOPLESlider

Oana Radu a dezvăluit rețeta succesului. Cele 5 reguli datorită cărora a slăbit

Oana Radu a reușit să ajungă la un fizic de invidiat datorat unei diete simple bazate pe cinci reguli importante.

Recent, artista a făcut public secretul care a ajutat-o să ajungă la această formă de invidiat, chiar cea mai bună pe care a avut-o până acum. Vedeta a împărtășit cu internauții cele cinci reguli pe care le-a respectat cu sfințenie pentru a slăbi.

  1. Fără făinoase albe, grăsimi, prăjeli, zahăr. Oana ne sfătuiește să ne luăm orice gând de la aceste alimente. Ea spune că se abține cu greu de la dulciurile pe care le iubește cel mai mult, însă a găsit o soluție cu produsele pentru diabetici.
  2. Nu mânca nimic după ora 18:00. Această regulă ar trebui să fie urmată chiar și în perioada de după dietă, așa-zisa „perioadă de menținere”.
  3. Nu există o zi în cadrul dietei în care să poți mânca orice. De-abia după ce ai ajuns la o anumită greutate îți poți permite să ai o zi pe săptămână în care să mănânci și altceva în afară de alimentele de dietă. Altfel riști să pui totul la loc într-o singură zi.
  4. Nu uita de sport. Chiar dacă schimbarea alimentației este prioritară, sportul nu trebuie să lipsească atunci când vrei să slăbești. Dacă slăbești mult dintr-odată, pielea își pierde din elasticitate, iar pentru a preveni acest lucru este esențial să faci sport. Masajul este și el de mare ajutor.
  5. Nu asocia niciodată carbohidrații cu proteinele. Alege să mănânci fie carbohidrați, fie proteine. Niciodată să nu le combini dacă vrei să slăbești.

„Înainte să începi dieta Oana Radu, ține cont de faptul că aceasta este o dietă concepută strict după nevoile sale și nu reprezintă o garanție că va funcționa în cazul tuturor. Atunci când vrei să slăbești, este nevoie să stabilești o dietă personalizată, iar un nutriționist este probabil cel mai în măsură să îți creeze o dietă adecvată, în funcție de starea ta de sănătate și de caracteristicile tale personale.”, a mărturisit Oana Radu.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Sloane Stephens, considerată noua Serena Williams a tenisului mondial

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ În opinia lui Marval

Ciocîrlan

Andreea Bălan se mută la Dubai. Cum arată și cât costă apartamentul pe care artista vrea să-l cumpere

Andreea Damian

Cine le va îmbrăca pe Camilla și Kate Middleton la încoronarea regelui Charles

Andreea Damian

Nu ești singurul: cum să supraviețuiești unui șef oribil

Andreea Damian

Unde vor pleca în luna de miere Oana și Vlad Gherman și cine le va fi alături

Andreea Damian

Scrie un comentariu