Tabu
PEOPLESlider

Oana Radu și clauza specială din contract! Regulile pe care trebuie să le respecți dacă vrei să-ți cânte la nuntă

Oana Radu, în vârstă de 28 de ani, s-a făcut remarcată la Vocea României, datorită vocii sale. A cunoscut rapid succesul, iar mulți dintre fani ar dori s-o audă și în cadrul evenimentelor private.

Artista a dezvăluit care este clauza din contract de care cei care îi solicită serviciile trebuie să țină cont.

Ce clauze are Oana Radu în contract

Oana a dezvăluit că a trecut prin momente neplăcute la unele dintre evenimentele la care a fost invitată pentru a cânta. Uneori, deși i s-a spus că sonorizarea va fi impecabilă, ajunsă la fața locului, situația a fost complet diferită. Dar asta este cea mai mică dintre problemele cu care s-a confruntat!

Oana a povestit că i s-a întâmplat să aibă de a face cu petrecăreți agresivi sau oameni care, pur și simplu, au întrerupt-o în mijlocul cântării. După mai multe situații neplăcute, artista a decis să treacă în contract o clauză pe care nuntașii și petrecăreții trebuie să o respecte, dacă vor să o audă cântând!

„Am avut un episod la un moment dat, la o cântare pe la Cluj, cu niște oameni dubioși rău, dar ceva rău. Eu am noroc că scap din situații, că am eu norocul ăsta să scap din situații din care nu cred că pot scăpa mulți oameni. Mi-am făcut o clauză în contract, în contractul pe care îl semnez cu mirii sau cu organizatorii, că trebuie să mă despăgubească dacă cineva mă deranjează în cântare, mă înjură, mă împinge, îmi oprește banda, vine trage de mine, îmi ia microfonul. La revedere, îmi plătește daune”, a povestit Oana Radu.

Probleme cu vocea

În urmă cu câteva zile, Oana Radu a făcut public pe contul ei de socializare un mesaj, în care le povesit fanilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic. Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare.”, a scris Oana Radu.

Pe lângă faptul că vocea i-a fost afectată, artista spune că a mai descoperit și o altă problemă de sănătate, pe care o avea din copilărie, dar despre care nu a dat detalii.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna îl așteaptă pe Moș Crăciun în lenjerie intimă. FOTO

Andreea Damian

Ce îndemanatic e Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu

Tabu Tabu

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Ce pasiune i-a descoperit Dana Rogoz fiului ei

Tabu Tabu

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Tabu Tabu

Lia Bugnar, propunere neașteptată din partea lui Anghel Damian, după despărțire

Andreea Damian

Scrie un comentariu