Home > Lifestyle > OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

OANA ROMAN a fost parasita de sotul ei, Marius Elisei, mai tanar ca ea cu 11 ani. OANA prezinta despartirea ca pe un sacrificiu facut de sotul ei.

Sotul Oanei Roman a plecat duminica de acasa. Si-a facut bagajele si a plecat la munca in strainatate, dupa ani buni in care a trait impreuna fiica lui Petre Roman fara sa lase impresia ca ar avea probleme cu banii.
Oana Roman spune ca intre ea si sotul ei nu a intervenit nicio ruptura, iar gestul lui Marius de a pleca sa munceasca departe de casa este unul de iubire care trebuie apreciat. “Multumesc mult tuturor celor care mi au transmis mesaje de incurajare, mai ales cei care trec prin aceeasi situatie avand un membru al familiei plecat sa munceasca in strainatate. Sotul meu a facut cel mai fumos gest de iubire, a ales sa plece singur departe de familie pentru a ne fi noua mai bine. Ne iubim mai mult ca oricand si suntem de fapt mai uniti ca oricand”, a spus Oana Roman. Oana Roman si Marius s-au casatorit pe 15 ianuarie, iar cununia religioasa a avut loc la inceptului verii, ocazie cu care au crestinat-o si pe fetita lor, Isabela. Pana acum, cei doi pareau un cuplu unit si nicio cearta nu a rasuflat in presa… www.cancan.ro
Articole asemanatoare
oana-roman
Cum a fost sărbătorită Oana Roman de familie de ziua ei
OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere
Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman
OANA ROMAN: Decizie dramatica dupa ce a fost parasita de tanarul ei sot

Comenteaza acest articol

OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

by   1 min
0