Home > Lifestyle > OANA ROMAN – gravida sezonului! Cum o va chema pe fetita ei!

OANA ROMAN – gravida sezonului! Cum o va chema pe fetita ei!

OANA ROMAN nu mai este ratusca cea urata si grasuta! In 2013, s-a cuplat cu Marius Elisei, mai tanar ca ea cu 10 ani, iar acum asteapta primul copil, o fetita. (A mai fost gravida cu Cornel Pasat, dar a decis, in cele din urma, sa avorteze!) Acum, oana roman gravida trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi este mai fericită ca oricând. Mezina fostului premier Petre Roman se apropie cu paşi repezi de momentul în care-şi va strange la piept fetiţa. Oana Roman va naste in martie, iar fetita va primi numele MARIA-IZABELA.

Oana Roman este mai fericită ca niciodată şi aşteaptă cu nerăbdare venire ape lume a fetiţei ei. Până atunci, iubitul şi tatăl viitorului ei bebeluş are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic.

Vedeta a vrut să le arate prietenilor ei virtuali o parte din surprizele pe care iubitul ei, Marius, I le face zi de zi. Oana a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare un buchet de trandafiri, însoţit de mesajul “Te iubesc”.

“Eu am inceput anul bine! Cand am deschis ochii am vazut ceea ce vedeti in poza! Am ramas fara cuvinte! Multumesc iubirea mea!”, a scris Oana pe Facebook.

Oana şi Marius şi-au petrecut Revelionul la Palatul Bragadiru, unde le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc şi cât de fericiţi sunt împreună

Articole asemanatoare
OANA ROMAN – gravida in 14 saptamani!

Loading...

Comenteaza acest articol

OANA ROMAN – gravida sezonului! Cum o va chema pe fetita ei!

by   1 min
0