Home > Lifestyle > Oana Roman, internata in spital! A fost operata de urgenta

Oana Roman, internata in spital! A fost operata de urgenta

Zile cumplite pentru Oana Roman, dupa cum marturiseste chiar ea! Vedeta a trecut printr-o operatie foarte dificila si nu are cuvinte sa le multumeasca celor care au fost alaturi de ea.

Saptamana care tocmai se incheie a fost una foarte dificila pentru Oana Roman. A devenit mamica in urma cu numai trei luni, insa a fost nevoita sa revina in spital de urgenta.
Oana dezvaluie ca a trecut prin cele grele momente din viata ei si a invatat ca doar familia este cea care conteaza cu adevarat in viata.

“In ultima saptamana, am trecut printr-o cumpana a vietii si nu exagerez cu nimic cand spun asta! Probabil, multi s-au intrebat de ce nu am mai postat nimic pe aceasta pagina! Acum nu scriu pentru a ma plange sau pentru a-mi etala public suferinta! Am trecut prin momente grele, am suferit o interventie chirurgicala complicata si cu ajutorul lui Dumnezeu si a unui doctor minunat dar si al familiei mele, sunt pe drumul cel bun! Aceste zile petrecute la reanimare si in spital m-au facut sa realizez si mai mult ca nimic pe lumea asta nu conteaza mai mult decat sanatatea si familia!”, s-a confesat Oana.

Articole asemanatoare
OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere
Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman
OANA ROMAN: Decizie dramatica dupa ce a fost parasita de tanarul ei sot
OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Comenteaza acest articol

Oana Roman, internata in spital! A fost operata de urgenta

by   1 min
0