Tabu
LIFESTYLE What's hot

OANA SARBU despre deconspirarea lui ROBERT TURCESCU / Cacealmaua unui joc operativ: TURCESCU va reveni cu declaratii

Oana Sârbu, fosta iubită a lui Robert Turcescu, a vorbit pe tema scandalului  iscat de faptul că Robert Turcescu a dezvăluit că este ofiţer sub acoperire. Sorina Matei (B1 TV), care a vorbit cu Oana Sârbu, a obținut de  la aceasta infirmarea faptului că fluturașii de salariu îi aparțin, deși este  angajată de peste 10 ani la Ansamblul Doina Armatei, scrie Dan  Andronic, în Evz.ro. Robert Turcescu a declanşat un întreg scandal după ce a dezvăluit, pe blogul  său, că este ofiţer acoperit, postând şi câţiva fluturaşi de salariu. Ulterior,  în presă au apărut informaţii care susţineau că fluturaşii i-ar aparţine fostei  sale iubite, cântăreaţa Oana Sârbu, angajată la Ansamblul Doina Armatei.

“În urmă cu câteva ore, blogul lui Robert Turcescu a recăpătat viaţă. Este un moment pe care îl aşteptam cu curiozitate, întrucât după bomba de duminică seară toate estimările unor situaţii asemănătoare indicau o reacţie la 24-48 de ore de la momentul zero, cel al confesiunii. Explicaţia este foarte simplă: orice scenariu de o asemenea anvergură are o etapizare, însă toate etapele trebuie să ţină cont de emoţiile publicului care nu trebuie lăsate niciun moment să scadă şi trebuie creat efectul de cascadă. Sau ca să folosesc un termen, preluat de la consultanţii americani de marketing politic cu care am lucrat, trebuie creat efectul bulgărelui de zăpadă.

Pare din ce în ce mai evident faptul că într-o formă sau alta Robert Turcescu ne va anunţa că ceea ce a dezvăluit a făcut-o într-un cu totul alt scop decât acela de a se elibera de aşa zisa povară de ofiţer acoperit. Pentru cei care au uitat, reamintesc  că „Evenimentul zilei” a ridicat încă din primele ore problema unui CNP înscris pe livretul militar ce nu corespundea identitatii reale, livretul fiind, in mod evident falsificat”, sustine Dan Andronic.

…Oricum ar da-o la

intors, Turcescu si-a pierdut orice urma de credibilitate.

ARTICOLE SIMILARE

Ce ne aşteaptă în luna decembrie, potrivit horoscopului!

«Bebeluşa» Oana Ioniţă şi-a vândut naşterea la TV

Bijuterii carnivore

realitatea

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

realitatea

Diana Dumitrescu: “De Anul Nou, la ora 12:03, mi-am scăpat telefonul în ‘rahat'”

“Horia Brenciu nu stie sa cante romaneste! Nu dau doi bani pe el!” Concurentul de la Vocea Romaniei continua razboiul

Scrie un comentariu