Home > Agenda > stiri > OANA SARBU: “E posibil sa ma despart de Robert Turcescu!” RELATIA cu Stefan Banica?

OANA SARBU: “E posibil sa ma despart de Robert Turcescu!” RELATIA cu Stefan Banica?

Oana Sarbu a atins culmea gloriei cu putin timp inainte de Revolutie. Adulată de sute de mii de tineri, după ce, în 1987, a interpretat, cu sensibilitate, rolul Danei, din celebra peliculă “Liceenii”, Oana Sârbu (44 de ani) este, de fel, o fire introvertită. Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, ea povesteşte despre actualul iubit, Robert Turcescu (37 de ani), despre fostul ei soţ, compozitorul Virgil Popescu, care continuă să o viziteze şi acum, dar şi despre Ştefan Bănică jr, cu care s-a sărutat la filmări.
“M-am măritat tânără, la 21 de ani. Pe Virgil Popescu l-am cunoscut la Teatrul Constantin Tănase, unde eu eram solistă, iar el era basist şi şef de orchestră. M-au atras personalitatea lui şi pasiunea pentru muzică, infinită. Comunicam mult, pe teme muzicale. Nu-mi aduc aminte cum m-a cerut de soţie, cred că fost ceva firesc. Când am divorţat constatasem deja că, uneori, oamenii nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, în sensul ăsta”, şi-a început ea povestea vieţii amoroase.
Deşi multora nu li s-ar părea firesc, Oana păstrează şi acum o relaţie de prietenie cu fostul ei soţ: “Eu şi Virgil avem un limbaj comun profund artistic, este alături de mine şi muzical, dar şi personal. Vine în vizită, îi face fotografii lui Alex Stelian, fiul meu (n.r. – pe care l-a înfiat în 2009), e prieten şi cu Robert, este un om bun, nu ştiu cum ar fi dacă nu l-aş avea prin preajmă. Şi colaborăm de 27 de ani!”, ne-a mai spus Oana.
Cât priveşte relaţia cu Robert, Oana Sârbu nu-şi face planuri de nuntă, deşi cei doi locuiesc împreună de opt ani: “Nu suntem căsătoriţi, nici nu ne-am propus lucrul acesta. Nu ştiu dacă o vom face sau nu vreodată. Sunt momente când mă gândesc că ne vom despărţi. În opt ani, de când suntem împreună, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, noţiunea de familie la noi este sfântă – ne facem toate sărbătorile împreună, weekenduri cu familiile noastre unite, vacanţe. Cu fiica lui Robert mă înţeleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul în care m-a introdus în viaţa Ioanei – treptat, discret, firesc”.
Oana şi Ştefan Bănică jr au interpretat atât de bine rolul de iubiţi, în seria “Liceenii”, încât a circulat ani buni zvonul că cei doi s-ar fi iubit şi afara platourilor de filmare: “Suntem prieteni, ţinem foarte mult unul la celălalt şi timpul a dezvoltat o prietenie constantă. Ştefan avea atunci o relaţie de iubire cu Cesonia Postelnicu. Cred că totul poate fi controlat, dacă vrei. Am avut şi am mulţi admiratori… cereri în căsătorie, urmăriri de tot felul… păstrez scrisori mii, de la fani. Am cutii cu mii de scrisori, triate pe zone geografice!”.

Mai mult: Oana Sârbu, despre relaţia cu Robert Turcescu: “«Uneori, mă gândesc că ne vom despărţi!” | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

OANA SARBU: “E posibil sa ma despart de Robert Turcescu!” RELATIA cu Stefan Banica?

by   2 min
0