Home > Slider > Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

Fostul DJ și reporter sau actriță în proiecte precum “Abracadabra” sau “Pariu cu viața” a devenit mamă pentru prima oară pe 1 august, mai devreme cu o săptămână decât se aștepta. Oana Tache spunea că ar putea să nască în preajma zilei sale de naștere, însă bebe s-a grăbit să vină mai devreme decât era programat

În după amiaza zilei de 1 august, mai devreme decât era programată, Oana Tache a adus pe lume primul ei copil, un băiețel voinic și sănătos, gata să ia lumea în piept. Oana Tache a scris imediat pe rețelele de socialziare marea veste și a publicat și câteva imagini cu Petru Lucas Onescu, după cum și-a anunțat ea fanii că se va numi fiul ei atunci când se va naște, „E adevărat că am crezut că cea mai frumoasă veste, cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi vreodată a fost când am aflat de Crăciun că sunt gravidă! Ei, bine azi, mă contrazic singură! Cel mai înălțător sentiment îl trăiesc azi, 1 august 2020! Și sunt extrem de fericită să împart asta cu voi!

oana tache si fiul ei

oana tache si fiul ei

 

Și vă mulțumesc pentru toată susținerea din perioada asta!”, a scris ea pe blog. “Noi știam cum o să îl cheme pe bebe încă dinainte să aflăm sexul copilului. Ne-am pregătit și pentru varianta fetiță, și pentru varianta băiețel. Asta știam încă de câteva luni, ne-am super pregătit pe partea asta, deși cu toate celelalte pregătiri suntem în pom. Spun asta pentru că nu am apucat să îi pregătim camera și nici să cumpărăm ceva, pentru că pandemia ne-a pus bețe în roate. Revenind la numele copilului, nu ne-a fost greu să ne hotărâm. Eu mi-am dorit foarte tare băiețel și iată că mi s-a îndeplinit dorința. Am ales cu soțul două nume foarte frumoase, cu care rezonam amândoi”, povestea vedetă la un moment dat.

Articole asemanatoare
oana tache
Ce nu a știut și nu i s-a spus Oanei Tache despre sarcină
oana tache
Oana Tache e însărcinată! Va avea un băiețel pe care vrea să-l facă vedetă înainte de naștere

Comenteaza acest articol

Oana Tache, prima mămică celebră a lunii august

by Tabu Tabu   1 min
0