Tabu
Image default
PEOPLE

Oana Tache – provocările la care trebuie să facă față “Mamele lui 2020”

Oana Tache mai are un pic și va deveni mămică pentru prima oară în viață. Fosta vedeta din “Abracadabra” spune că sarcina a fost și va rămâne pentru ea o perioadă extrem de frumoasă, deși recunoaște că în noul context pandemic lucrurile sunt complicate pentru orice viitoare mamă.

“Consider că m-am maturizat poate mai mult decât era cazul în acest nou context… COVID-19 îți dă planurile peste cap. Presiunea e dată de incertitudine. Ţi-ai dorit copilul, treci prin cea mai frumoasă perioada din viaţă, ştii că vei naşte şi te pregăteşti să devii mamă, dar pe lângă aceste certitudini, totul a devenit relativ şi se poate schimba de la o oră la alta. Aşa că, din punctul meu de vedere, şi cred că sunt în asentimentul multor femei care sunt însărcinate şi vor naşte anul asta, „Mamele lui 2020” trebuie să facă faţă câtorva elemente de stres în plus. Pe de altă parte, fac parte din categoria norocoaselor care au traversat sarcina fără probleme, am fost şi sunt înconjurată de oameni care mă iubesc şi asta se reflectă şi în starea mea psihică generală şi în puterea de muncă”, spune Oana.

oana tache insarcinata
oana tache insarcinata

Pandemia afectează și procesul de start al viitoarei familii, tații neputând intra în maternități: “Recunosc că mă îngrijorează noile cifre ale bolnavilor de Sars COV-2 aşa că am evitat să plecăm, să ieşim în locuri aglomerate şi am respectat normele cu stricteţe. Nu ar fi plăcut deloc să nu îmi pot ţine copilul în braţe sau să fim despărţiţi în cazul în care unul dintre noi ar păţi ceva. Aşa că masca, mănuşile, dezinfectarea constatantă sunt deja rutină. Cum ar trebui să fie pentru toată lumea! Nu sunt deloc fericită cu noua regulă conform căreia soţii nu au voie la maternitate. Se întâmplă asta tot din cauza pandemiei. Pentru noi a fost greu faptul că Filip nu a mai putut asista la ultimele ecografii, aşa cum ne va fi greu şi acum la naştere când mă va lasă la spital şi nu îşi va vedea copilul 4 zile, până când ne va lua acasă. Mi se pare că întregul proces de start al unei noi familii are astfel de suferit în noul context…” Oana Tache mai spune că nu o să-și transforme blogul www.oanatache.ro exclusiv în “mom’s blog”, deși va povesti și despre experiența primei sarcini. Tot ea declară că și după naștere va continua să fie activă profesional la compania proprie www.medialike.ro “Rămân aceeași, muncesc cu drag și spor ca și până acum. La mine. Pe toate fronturile. Pentru că nu există “nu pot”, a spus Oana Tache.

ARTICOLE SIMILARE

Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani

Andreea Damian

Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Andreea Damian

Ramona Păuleanu, mămică de gemeni! A dat vestea cea mare în direct

Andreea Damian

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian

Andreea Damian

Ce mai face și cum arată acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu

Andreea Damian

Scrie un comentariu