Tabu
BEAUTY

OANA ZAVORANU – senzationala schimbare de look! Va lucra cu PEPE, aproape blonda! FOTO!

andreea-raicumatei stratan cu fosta iubita madalina gheneamihai traistariu festival bulgarescmihai-traistariualexandra-velniciuc
Oana Zăvoranu a încercat o nouă culoare a părului, care i se potriveşte mult mai bine, după părerea admiratorilor. Un şaten deschis cu şuviţe blonde la care a “asortat” o pereche de lentile verzi au făcut-o pe Oana Zăvoranu să pară mult mai tânără şi mai naturală.
“Schimb locul, schimb lookul, schimb norocul”, a fost explicaţia Oanei Zăvoranu în momentul în care a fost întrebata despre motivul transformării.
De altfel, schimbarea va continua, vedeta dorind ca în zilele următoare să-şi pună şi extensii pentru a avea părul lung până la fund. “Am fost atât de mult timp brunetă, aşa că am zis să schimb culoarea. Încă nu e blond, blond, dar ajung şi acolo”, a mai dezvăluit Oana.
“Dispărută” pentru o perioadă din peisajul showbizului autohton, Oana Zăvoranu se pregăteşte să revină în forţă, după mai multe spitalizări şi o încercare de suicid. Trustul cu care a semant un contract este chiar Antena 1, post de televiziune unde de altfel lucrează şi Pepe, fostul ei soţ, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani, cu mare scandal.

Mai mult: Iată cum ARATĂ Oana Zăvoranu după ce ŞI-A FĂCUT O SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK! Foto în articol – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Secretele siluetei Nicoletei Luciu

O vedeta de la noi, la a cincea operaţie la sâni!

Cum sa iti faci un machiaj doar cu eyeliner

realitatea

Anorexica Flavia Apostol face furori la plaja! Cum arata in costum de baie

Istoria coafurilor

Secretul frumusetii adevarate – ingrijirea oferita de Dove

Scrie un comentariu