Home > Lifestyle > Oana Zăvoranu, despre moartea lui Cioabă! “Ceva nu e ok în ecuaţia asta”

Oana Zăvoranu, despre moartea lui Cioabă! “Ceva nu e ok în ecuaţia asta”

Moartea lui Florin Cioabă a făcut vâlvă în România iar Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine să nu îşi spună părerea cu privire la acest incident. Bruneta a scris pe pagina personală de Facebook câteva cuvinte care au fost primite deopotrivă cu admiraţie dar şi criticate de fanii virtuali.

«Nu este în firea mea să vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc sau nu mi-au făcut nimic. În fond astăzi vreau să RAD CU LACRIMI, nu de cel care a trecut în nefiinţă, Doamne fereşte, eu sunt un om de bun simt şi o adevărată creştină, pur şi simplu, întâmplator persoana decedată, un anume rege al unei etnii “fooooooooarte îndrăgită de mine”:))))… a murit la un spital din cauze anumite cauze, nu am aprofundat speta, cert este că omul era bolnav şi am înţeles că a murit… până aici nimic de zis sau comentat… mă rog, condoleanţe rudelor şi celor aflaţi în suferinţă acum. Ceea ce mă face să nu pot să nu vă scriu aceste rânduri şi să nu pot trece cu vederea, este CUM DE A FOST CU PUTINŢĂ CA SUTELE, MIIILE DE PIRANDE FĂCĂTOARE DE MINUNI, din etnia asta reuşită, să nu poată, prin “carul…., pardon, “harul lor hărăzit dă la Dumnăzău”:))).(asa zic ele):))))….să facă ca ruda lor să nu treacă în nefiinţă…… ceva nu e ok în ecuaţia asta!!!!!…», a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Articole asemanatoare
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?
IULIA ALBU si OANA ZAVORANU o comenteaza pe Raluca, nevasta lui Pepe

Loading...

Comenteaza acest articol

Oana Zăvoranu, despre moartea lui Cioabă! “Ceva nu e ok în ecuaţia asta”

by   1 min
0