Home > Fără categorie > Oana Zavoranu, despre Serban Huidu: “La cum arata trebuie sa fie in azil”

Oana Zavoranu, despre Serban Huidu: “La cum arata trebuie sa fie in azil”

“10 ani de zile Serban Huidu m-a tocat. Daca mi s-a spus Buzuca, Cherida, este din cauza lui. In viata Dumnezeu ne da tot ceea ce ne meritam. Ma intreb daca cei trei oameni care sunt sub pamant mai pot sa mearga la petreceri? Este bine sa poti sa mergi la o petrecere dupa ce au murit trei oameni.

Art fi absurd sa spun ca el a vrut sa omoare acei oameni. Dar in momentul in care ai un accident de schi si ti se interzice sa condusi ma intreb ce cauti sa gonesti cu 200 la ora cu copii in spate, cand stii ca nu ai voie.

Cand te asezi la volan trebuie sa iti dai seama ca depind si vietile altora de felul in care conduci. Putea sa moara oricine nevoinovat numai ca Huidu era pe sosea. Daca nu era Huidu, omul respectiv era in puscarie! Nu i-am facut nimic in viata mea. Nu pastrez resentimente, dar pe mine nu ma impresioneaza.

El a fost mereu badaran cand se intalnea cu mine. Ba mai mult decat atat, Huidu a venit de la filmari si a facut un circ de nedescris cand era vorba sa fac eu o emisiune la un post de TV. A spus: Panaram-o, cat timp sunt eu aici tu nu ai loc” a spus Oana.

“Am stiut sa ma sterg de umilinta de la el si sa merg mai departe. La cum arata el trebuie sa fie int-un azil”, a conchis Zavoranca la o emisiune TV.


Loading...

Comenteaza acest articol

Oana Zavoranu, despre Serban Huidu: “La cum arata trebuie sa fie in azil”

by   1 min
0