Home > Lifestyle > Stiri > OANA ZAVORANU – iubita de fotbalist!

OANA ZAVORANU – iubita de fotbalist!

Rolul pe care Oana Zăvoranu (39 de ani) îl va avea în noul serial de televiziune ce va fi produs de Antena 1 este, se pare, inspirat şi din viaţa vedetei. Nu de alta, dar ziarul Libertatea a aflat că, înainte de a-l cunoaşte pe Pepe (33 de ani), fostul soţ, Zăvo era implicată într-o relaţie cu fostul dinamovist Claudiu Niculescu (36 de ani), cel care este căsătorit în prezent cu o altă vedetă a trustului Intact, Diana Munteanu.

Vedeta, care în noua producţie va juca rolul unei iubite de fotbalist, a simţit pe propria-i piele ce înseamnă o relaţie cu un sportiv. Mai precis, potrivit unor surse din anturajul brunetei, nu cu mult timp înainte de a-l cunoaşte pe Pepe, în urmă cu ani buni, Oana ar fi trăit momente pasionale în braţele fostului atacant Claudiu Niculescu, pe atunci însurat cu Lidia Niculescu!
Deşi la început erau nedespărţiţi, afişându-se împreună atât în cluburi, cât şi la restaurante sau la evenimentele mondene, relaţia lor “a ars” repede. Culmea e că nu fostul golgheter al “câinilor roşii”, actual antrenor în Liga a II-a la Damila Măciuca, a pus capăt amantlâcului . “Clau-gol” a fost lăsat de izbelişte, pentru că Zăvoranca l-a cunoscut pe Pepe, de care s-a şi îndrăgostit, devenindu-i, ulterior, nevastă. Deşi scurtă, aventura celor doi a fost intensă. Dovadă stau mărturiile unor apropiaţi ai lui Claudiu: “Era înnebunit după ea. Parcă îi luase minţile”.
Marioara, mama Oanei Zăvoranu, a confirmat faptul că fiica sa a avut o relaţie cu Claudiu Niculescu: “Nu cunosc amănunte, vă daţi seama… Dar vă pot spune că au ieşit împreună în cluburi de mai multe ori. Erau prieteni, cel puţin aşa mi-a povestit Oana la vremea respectivă”. Întrebată dacă şi l-ar fi dorit pe Claudiu ca ginere în locul lui Pepe, mama Oanei a fost mai mult decât categorică: “Ori Pepe, ori Claudiu, tot un drac!”.
La scurt timp după despărţirea de Oana Zăvoranu, Claudiu Niculescu punea punct căsniciei sale de opt ani cu Lidia. Cei doi au un băiat, Denis- Alexandru (17 ani), şi o fată, Rebecca (12 ani). În prezent, Claudiu este căsătorit cu Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii “Conferinţa de presă” de la Antena 2. Ei au un băieţel, David, de trei ani. “Îmi amintesc şi acum… A fost dragoste la prima vedere. La Claudiu m-au atras timiditatea şi sinceritatea. De atunci încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună, suntem un cuplu normal, trăim fiecare moment din plin, cu bucurie şi relaxare”, povestea Diana Munteanu, referindu-se la momentul în care l-a cunoscut pe Claudiu Niculescu

Mai mult: Claudiu Niculescu s-a iubit cu Oana Zăvoranu | EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?
IULIA ALBU si OANA ZAVORANU o comenteaza pe Raluca, nevasta lui Pepe

Comenteaza acest articol

OANA ZAVORANU – iubita de fotbalist!

by   2 min
0