Tabu
Image default
lifestyle

OANA ZAVORANU – Mesaj de “dincolo”! Cat de tare SE PREFACE?!?

Internata a doua oara, acum intr-o clinica privata, dupa o supradoza de medicamente, OANA ZAVORANU a transmis un prim mesaj legat de starea ei de sanatate.

Zăvo a ales să transmită un mesaj celor care îi sunt alături prin intermediul site-ului de socializare Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare pe patul de spital.

“Am trecut pe lângă moarte la 5 minute de ea. Așa mi-au spus medicii și mi-au mai spus că acolo, sus, cineva pe care eu îl ador mă iubește mult! Prețuiți fiecare moment al vieții, pentru că firul între moarte și viață e aproape invizibil. Eu nu am știut cp am fost intubată, că au fost două salvări acasă și mai ales că am fost 4 ore în comă, menținută doar de aparate în viață. Off câte aș avea să vă spun… Deocamdată vă spun doar să aveți mare grijă de voi, vă spun că vo iubesc rău și că am mare nevoie de dragostea vostră”, a scris Oana Zăvoranu, sâmbătă pe Facebook.

Oana Zăvoranu a fost transportată de urgență, luni seara, la Spitalul Florească din Capitală după ce ar fi luat un pumn de somnifere. Vedeta a fost internată la Terapie Intensivă în stare critică până marţi, când a decis să plece din spital pe semnătură, deşi nu se putea ţine pe picioare. Miercuri s-a simţit din nou rău şi a ajuns iar la spital, de data asta la unul privat, unde este internată şi în prezent.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din România. În 2011 a divorțat de cântărețul Pepe, provocând un adevărat iureș mediatic. De atunci, Zăvo nu își mai găsește liniștea și echilibrul nici pe plan personal, nici profesional.

Internată pentru a doua oară în spital, în curs de doar două zile, Oana Zăvoranu a atras destul de multe suspiciuni, deşi mama şi iubitul ei au prezentat starea ei de sănătate în termeni destul de sumbri.
Bănuielile sunt întărite şi de declaraţiile pe care le-au facut, fără să îşi dea seama, cadrele medicale de la Spitalul Floreasca. Una dintre asistente a fost filmată în timp ce spunea că Oana Zăvoranu se preface şi că de fapt nu s-ar simţi atât de rău pe cât se spune. Totul de dragul publicităţii.
”Da, a fost internată aici, la Reanimare. Bănuiala mea e că se preface. Vrea s-o cunoască lumea, că a cam uitat-o”, a spus asistenta, filmată cu camera ascunsă de un reporter de la România TV.

ARTICOLE SIMILARE

Gala de redeschidere a Teatrului Bolşoi în direct la ONB!

realitatea

Elvis Presley, RESUSCITAT pe scena!

Focuri de armă la nunta lui Gisele Bundchen

realitatea

Clare Richardson

realitatea

ANDREEA MARIN si iubitul turc pe insula Capri! CE au facut ca sa nu-l enerveze pe Banica!

Mel Gibson primea cadouri sub formă de prostituate

realitatea

2 comentarii

Clauss 16 December 2012 at 9:47

A trecut la distanta de 5 min !! Bine era daca trecea direct in tampita ! nu mai are ce sa faca zdreanta si cu masa fac teatru la Antene ,Show de 2 bani ! poate o ia draku o data ca ne-am saturat de aere de parasuta rasuflata la 39 de ani e un om ratat ,fara familie, copii ! cine ii tine prohodul ( Botezatu , Mitoseru, Marculescu ) numa idioti !!!!!

Răspunde
eu 16 December 2012 at 16:55

Oana…viata e atat de frumoasa incat nu merita nimeni si nimic sa o intrerupi, uita-l pe nemernicul de pepe, e un jeg ce ti-a facu…mai devreme sau mai tarziu isi primeste pedeapsa.Tu esti frumoasa si inca tanara, nu se merita sa fii bolnava si trista.Iubeste-l pe Razvan e un finuz.Multa snatate si fericire.

Răspunde

Scrie un comentariu