Home > Agenda > stiri > OANA ZAVORANU explica de ce si-a ratat cariera TV din cauza lui PEPE, gelos pe Alexandru Papadopol

OANA ZAVORANU explica de ce si-a ratat cariera TV din cauza lui PEPE, gelos pe Alexandru Papadopol

Azi-noapte, la emisiunea “Un show pacatos” a lui Dan Capatos, OANA ZAVORANU a facut o serie de dezvaluiri incendiare despre relatia cu Pepe, crizele de gelozie ale acestuia si cum i-au afectat dezastruos cariera in televiziune scandalurile si divortul de cantaretul recent recasatorit cu sora lui Bombo Pastrama.

“Voi ştiţi de ce am plecat eu în culmea gloriei de la postul Acasă Tv? Din cauza geloziei…

Nu ştie nimeni ce scandaluri monstruoase aveam acasă. Îmi spuneam că îl ucid încet dacă mă vede sărutându-mă cu Papadopol. Până într-o zi când mi-a spus: ori eu ori postul Acasă, dacă nu se îmbracă şi pleacă.

Sunt multe lucruri pe care apropiaţii le ştiu”, a declarat Oana dezlănţuită. In telenovela “Numai iubirea”, Oana Zavoranu a avut parte de multe scene pasionale cu actorul Alexandru Papadopol, casatorit ulterior cu alta vedeta din serial – Ioana Ginghina.

Ea a declarat că nu numai Ruxandra Ion (directoarea postului Acasă) sau Andrei Boncea pot să confirme spusele ei, dar şi Adrian Sârbu a avertizat-o în legătură cu hotârârea ei de a se retrage. “Sârbu mi-a spus: Ai mare grijă pentru că îţi va distruge ţie cariera, în timp ce a lui va înflori”.

“Îmi zicea Ruxandra Ion: Eşti conştientă că arunci pe fereastră un talent incredibil. De ce faci asta? Pentru că îl iubesc…”, a mărturisit cu sinceritate bruneta.

Oana Zăvoranu, în lacrimi la TV: “Aş fi vrut să am puterea să mă sinucid”

De altfel, Dan Capatos i-a dat dreptate în momentul în care a povestit că negocierile cu Antena 1 au cazut din cauza scandalului în care este implicată. “Vaporul Iubirii trebuie să-l fac eu. Pepe, l-ai făcut tu, ar trebui să-mi dai câteva lumânări în biserică pentru asta.

L-a făcut el pentru că m-am dat eu la o parte. Trebuia să fiu în prima ediţie de la Burlăciţa. Cei de la Antena au vrut să facă o telenovelă despre viaţa mea…”, a mai povestit Oana Zăvoranu despre ofertele pierdute din cauza dezvăluirilor făcute despre ea. Decizia postului Antena 1 a fost luată în urma faptului că ea era dezavantajată de conflictul cu Pepe şi de divorţul care i-a afectat grav imaginea, lucru confirmat şi de prezentatorul emisiunii “Un show păcătos”.

Bruneta susţine că s-a săturat să accepte declaraţiile lui Pepe, pentru că în tot timpul de la divorţ încoace şi chiar înainte ea l-a lăsat pe cântăreţ să facă din ea “oaia neagră” şi el să fie victima, dar, cum poveştile apărute în presă despre ea conţin doar “adevărul” fostului soţ, s-a hotărât să spună şi versiunea ei

Mai multe detalii pe www.libertatea.ro

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

1 Response

  1. sanda

    esti orb pepe?nu vezi cat te iubeste femeia asta?nu vezi ce pereche potrivita erati?nu vezi ca o innebunesti?
    nu merita,,, chiar te iubeste mult cu cealalta nu-ti va fi bine…intoarce-te la oana pana nu va fi prea tarziu

Comenteaza acest articol

OANA ZAVORANU explica de ce si-a ratat cariera TV din cauza lui PEPE, gelos pe Alexandru Papadopol

by realitatea   2 min
1