Home > Lifestyle > Oana Zavoranu rupe tacerea! Doctorul pe care l-ar fi santajat i-a pus silicoane proaste, made in China

Oana Zavoranu rupe tacerea! Doctorul pe care l-ar fi santajat i-a pus silicoane proaste, made in China

Dupa ce a fost eliberata din arest, Zavo a venit glont in studioul WOWbiz, dar a fost destul de rezervata in ceea ce priveste declaratiile despre acest subiect care a tinut pe jar lumea mondene. “Nu e placut sa fi audiat, dar eu sunt super obisnuita cu aceste lucruri. Asa a fost sa se intample sa fiu in diverse scandaluri de-a lungul timpului.”, a spus Oana Zavoranu la WOWbiz.

Zavo n-a vrut sa ofere mai multe explicatii, moment in care a intervenit avocatul Oanei Zavoranu, domnul Alexandru Murarescu si a vorbit despre ce se intampla in acest dosar. “In procesul penal contra unui malpraxis se poate face doar printr-o expertiza medico legala. Acest lucru nu se mai poate face acum pentru ca Oana s-a repliat si a apelat la serviciile altui medic, doctorul Kasem. Oana a riscat ca a apelat la el, dar a avut parte de o interventie chirurcigala cu un minim de explicatie din partea acestui medic, lucru ce nu s-a intamplat in trecut. Parchetul are in momentul de fata doar dovada administrata de domnul doctor. Momentan exista cuvantul ei impotriva cuvantului domnului Valcu. Domnul Marek i-a pus silicoane made in China si care erau de cea mai proasta calitate.”, a spus Alexandru Murarescu la WOWbiz.

Oana a mai dezvaluit ce ar fi facut daca ar fi luat banii de la doctorul Marek Valcu. “As dona cei 10.000 de euro unui asezamant de catei. Asta, evident, daca ar fi fost sa ii iau”, a spus Oana.

Articole asemanatoare
Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist
OANA ZAVORANU se iubeste cu medicul arab care a remodelat-o estetic
OANA ZAVORANU si MIHAI PETRE impreuna – poveste incredibila!
ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

Comenteaza acest articol

Oana Zavoranu rupe tacerea! Doctorul pe care l-ar fi santajat i-a pus silicoane proaste, made in China

by   1 min
0