Home > Fashion > OANA ZAVORANU s-a ingrasat senzual!

OANA ZAVORANU s-a ingrasat senzual!

Oana Zavoranu le urmeaza pe Monica Gabor, Andreea Bănică, Daniela Crudu sau Simona Pătruleasa, devenind imaginea unui brand vestimentar. Oana Zăvoranu a semnat de curând un contract cu reprezentanţii unei cunoscute firme, exact când şi-a schimbat look-ul, chiar ingrasandu-se un pic si capatand forme apetisante.
Blondă şi cu extensii, vedeta a realizat un pictorial de zile mari alături de o echipă de profesionişti, purtând ţinute pe gustul ei. Într-o postare pe pagina ei de socializare, Zăvoranu le împărtăşeşte fanilor entuziasmul legat de încheierea acestui contract.
Aceasta a scris că este foarte încântată de colaborarea cu respectiva firmă şi că hainele “se potrivesc ca stil, ţinută, alură şi concept întru totul”. Shootingul a durat 12 ore, de la prânz până spre miezul nopţii, iar reprezentanții firmei au fost încântaţi de prestaţia fostei soţii a lui Pepe, conform Click.ro.
“N-a avut fiţe, s-a comportat superprofi, deşi a trebuit să schimbe peste 30-35 de ţinute”. Cu această ocazie, dar şi a zilei de 1 Martie, a avut loc şi o prezentare de modă în club Princess, unde Oana a făcut furori defilând pe podium.

Comenteaza acest articol

OANA ZAVORANU s-a ingrasat senzual!

by   1 min
0