Tabu
Image default
PEOPLESlider

Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

Oana Zăvoranu nu a renunțat la visul de a avea un copil. Vedeta are de gând să facă asta cu ajutorul unei mame- surogat, la o clinică din Ucraina.

Querida și partenerul ei, Alex, au început deja demersurile pentru această procedură care se anunță destul de complicată.

„E un gând mai vechi al meu. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.

Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari de-a dreptul. Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit CanCan.

Oana Zăvoranu a mai adăugat că vrea să aibă un băiețel și că va fi extrem de pretențioase cu fetele care vor dori să aibă parte de atenția fiului ei. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizaţi ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoţocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a spus Oana Zăvoranu.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Cepraga a ratat un proiect în România și a rămas blocată aici

Tabu Tabu

Mințite 60 de ani în legătură cu contraceptivele pentru că un bărbat a vrut să-i facă pe plac Papei

Dora Constantinovici

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței

Andreea Damian

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

„Tânăr şi neliniştit” a ajuns la episodul 12.000

Andreea Damian

Scrie un comentariu