Tabu
Image default
LIFESTYLE

Obiceiuri de vedetă: lentile de contact de unică folosință

Eu nu plec din casă dacă nu sunt parfumată, iar dacă am uitat, sunt în stare să mă întorc din drum. Anastasia nu se arată în lume decât cu ochelari de soare și are o colecție impresionantă. Paris Hilton nu iese niciodată din casă fără lentilele sale de contact albastre, dar nu cred că trebuie să le colec­ționeze, există și de unică folosință.

La noi pe piață le găsești la Optiplaza, se numesc SofLens Daily Disposable de la Bausch & Lomb și costă 130 RON. Nu sunt colorate, e drept, dar te ajută să depășești anotimpul alergiilor. Pe lângă fum de țigară, praf, poluare, primăvara apar și alți diverși alergeni cum ar fi polenul, puful copacilor etc. Dacă lă­crimezi, îți curge nasul sau ai mân­cărimi ale ochilor, înseamnă că ești alergică la diverși factori poluanți. Iar dacă porți lentile de contact permanente, s-ar putea să resimți și mai puternic aceste reacții alergice. Sunt mai ușor de folosit, nu necesită întreținere sau dezinfectare. Le aplici dimineața și seara le arunci. Dacă vrei să-ți schimbi culoarea ochilor în funcție de starea de spirit, înceracă lentilele de contact cosmetice SofLens Natural Colors, de la aceeași firmă.

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Albu o critica pe Loredana: ”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă care nu îi face cinste”

Gafa monumentala! Fosta si actuala sotie a magnatului Ionut Negoita au purtat aceeasi rochie la eveniment!

Florin Dumitrescu de la MasterChef s-a însurat!

Top 7 arome bizare de inghetata

realitatea

Cat de mult a slabit Ioana Ginghina! Afla cum a reusit sa scape de kilogramele in plus

Cele mai mari greşeli pe care le facem când cumpărăm haine!

Scrie un comentariu