Home > Sex-Relatii > Obiceiuri preluate in relatie de la parteneri

Obiceiuri preluate in relatie de la parteneri

De cele mai multe ori, partenerii vin la pachet cu diferite obiceiuri pe care le preluam fara sa ne dam seama. Realizam abia dupa terminarea relatiei cu ce am „ramas” de la o persoana. Relatiile inseamna si crearea unei culturi hibrid, acceptare, compromis si chiar schimbare. De aceea, ramanem cu anumite obiceiuri si dupa terminarea unei relatii.

obiceiuri7Ticurile verbale

Cuvintele pe care le preluam involuntar de la parteneri. Incepem sa vorbim la fel, fara sa ne dam seama. Preluam cuvinte, expresii, ticuri verbale pe care le constientinzam abia cand suntem in preajma altor persoane.

Stilul vestimentar

De multe ori ne adaptam si la stilul vestimentar al persoanei cu care iesim. Unele relatii inseamna sa punem colectia de pantofi cu toc in debara, altele inseamna revenirea la cutia cu minuni. Daca partenerul se imbraca office, avem tendinta sa ne luam mai multe haine asemanatoare pentru a nu se crea o discrepanta. Partenerii se duc, hainele raman.

Muzica

O  relatie poate veni cu  noi informatii in ceea ce priveste muzica. Gusturile muzicale corespund rareori, asa ca ascultand involuntar melodii pe parcursul relatiei, vei descoperi ca le vei asculta deliberat dupa terminarea acesteia. In plus, el va dori sa ii fii alaturi in momentele importante din viata lui, iar un concert poate fi un astfel de moment.

obiceiuri3Mancare sau combinatii de mancare

O relatie inseamna si testarea unor noi retete sau restaurante. De asemenea, este o etapa a descoperii unor noi combinatii de mancare pe care le putem pastra.

Berea

Daca nu iti placea berea inainte de o relatie, acum e momentul sa iti incepi o poveste de dragoste si cu faimoasa licoare. Cateodata relatiile vin cu „strings attached”, iar acesta poate fi unul dintre ele.

Snooze

Daca prietenul tau folosea butonul de snooze si se trezea greu dimineata, este foarte probabil sa il folosesti si tu, atunci cand esti singura, pentru a te bucura de inca 5 minute de somn.


Articole asemanatoare
Ofera-ti sansa de a iubi din nou
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
Cum se comporta zodiile in relatii?
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?

Loading...

Comenteaza acest articol

Obiceiuri preluate in relatie de la parteneri

by Madalina Antal   1 min
0