Home > Agenda > stiri > Obsessed by you -� expoziție Mario Testino, la Londra

Obsessed by you -� expoziție Mario Testino, la Londra

Dacă mergi la Londra până în 26 iulie ai ocazia să vezi o selecție de fotografii marca Mario Testino, reprezentând modele celebre în diverse ipostaze backstage, pictoriale realizate pentru Vanity Fair, Vogue, The Face sau fotografii din campanii publicitare care au făcut istorie.
Expoziția este cu vânzare, așa că poți achiziționa o fotografie cu Kate Moss sau Natalia Vodianova, dacă ții neapărat. Celebru pentru fotografiile color, care par atât de reale, Mario Testino i-a surprins cu camera foto și pe membrii caselor regale – Prinții William și Harry, Regina Rania a Iordaniei, iar fotografiile cu Prințesa Diana într-un shooting special, realizat cu puțin timp înaintea morții acesteia au făcut înconjurul lumii.

Născut în Peru, la Lima, Mario Testino a studiat inițial la Academia de Studii Economice, apoi a urmat facultatea de drept și de relații internaționale. De 20 de ani s-a dedicate numai și numai fotografiei. După cum vezi, nu e prea târziu niciodată să te apuci de fotografie, cine știe?

Obsessed by you – (Galeriile Phillips de Pury & Company’s London, Howick Place London SW1P 1BB, L-S, intre 10:00 – 17:00, www.phillipsdepury.com )

Articole asemanatoare
Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena
Volvo a creat locuri de parcare pentru familiile LGBTI într-un mall din Londra
Femeile însărcinate sau care alăptează “vând” mai multe haine
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

Loading...

Comenteaza acest articol

Obsessed by you -� expoziție Mario Testino, la Londra

by realitatea   1 min
0