Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Octavia Geamănu vrea o vacanță în siguranță! Ce trebuie să facă pentru asta

Vedetă de televiziune, soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 și mamă a unui băiețel mic, își dorește ca în această perioada să își ia o vacanță și în același timp să fie în siguranță acolo unde merge, la mare. Așa că s-a decis ce va face zilele acestea, unde va merge și alături de cine.

Așa că Octavia Geamănu a decis care este cea mai bună alegere pentru vara asta. Astfel că Skinmed, Bioderma &Shut Up Beach oferă porția de sănătate pentru pielea ta! Cum pielea sănătoasă este cel mai prețios outfit, vara asta delicată nu numai din cauza temperaturilor ridicate, ci și din pricina măsurilor de siguranță pe care fiecare dintre noi trebuie să le ia împotriva Covid 19, specialiștii de la clinică Skinmed alături de cei de la Bioderma te “veghează” în fiecare weekend pe una dintre cele mai mari și mai cunoscute plaje de pe litoralul românesc – Shut Up Beach! Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie / estetică medicală, inițiatoarea campaniei Cool4Skin: “Vorbim despre un proiect care vine în sprijinul tuturor iubitorilor de soare, de mare, dar care uneori se expun necontrolat, riscând grave afecțiuni ale pielii – de la arsuri, la hiperpigmentări și chiar cancere ale pielii. Prin urmare, am decis că e momentul să scoatem soarele la joacă și să strălucim în piele sănătoasă, Skinmed și Bioderma oferind tuturor oamenilor care vin în vacanță protecție solară înalta, recomandată de către specialiști – de la dermatocosmetice pentru fotoprotecție solară pentru toate tipurile de piele până la asistență medicală loco (oricine întâmpină vreo problema în timpul expunerii la soare poate primi consultațîi online grație platformei de telemedicină, dar și dermatoscopii gratuite, efectuate de către medicii specialiști) și tombole zilnice cu premii ce susțîn sănătatea. Am ales Shut Up Beach pentru că este una dintre cele mai mari, mai frumoase și mai sigure plaje din Mamaia, o plajă extrem de populară, unde absolut toate măsurile de siguranță anti Covid 19 sunt respectate”, spune ea.

paula-hriscu-la mare
paula-hriscu-la mare

Cheamă soarele la joacă în siguranță!
Campania Cool4Skin debutează în primul weekend din luna august, urmând să se deruleze în fiecare sfârșit de săptămâna, pe tot parcursul lunii. Cool4Skin este o campanie susținută de vedete responsabile, mari iubitoare de bronz, dar conștiente de importantă menținerii sănătățîi pielii: vedeta tv Octavia Geamănu, Sonia Trifan (designer vestimentar), Paula Hriscu ( artistă muzică populară), sportivii Diana Bulimar (campioană europeană la gimnastică), Ana Maria Popescu (campioană națională, europeană și mondială la karate / instructor de fitness), Alex Stoica (vicecampion național la kaiac-canoe), Mihai Berar (cel mai popular jandarm de la Exatlon România), Gabi Nedelcu (finalist Exatlon România), Cristian Dumitrache și faimoasa Cristina Constantinescu aka Kiki (instructor de fitness). Pe aceștia îi puteți găși oricând pe plajă Shut Up, fiecare având propria poveste legată de expunerea necontrolată la soare și grijă pentru propria sănătate.

diana bulimar, gabriel nedelcu si mihai berar
diana bulimar, gabriel nedelcu si mihai berar

Expunere la soare fără riscuri, fără arsuri, fără riduri, fără potențial de cancer!
Prin Cool4Skin, Bioderma oferă dermatocosmetice pentru un ritual zilnic de protecție solară – mostre de Photoderm Aquafluide pentru fiecare persoană care închiriaza un șezlong, dar și produse surpriză la Tombolă care va avea loc în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, la orele 17.00, iar clinica Skinmed vine în ajutorul oricui se confruntă cu probleme ale pielii, atât pe plajă, prin medicii dermatologi prezenți (dermatoscopii gratuite), cât și la distanță, grație Telemedicinei (consultațîi online în urmă cărora primesc și un produs pentru protective solară). Laureațîi premiului Nobel pentru medicină și fiziologie 2017 au arătat că celulele (inclusiv cele aparțînând celui mai mare și mai social dintre organele noastre – pielea) funcționează după un ritm circadian în care sunt activate mecanisme de apărare împotriva agresorilor externi pe durata zilei și mecanisme de regenerare pe durata repausului nocturn. Această observație aduce argumente pentru folosirea de diferite produse de îngrijire/fotoprotecție pe parcursul zilei, respectiv nopțîi (after sun), în acord cu propriul program dictat de natură.

ARTICOLE SIMILARE

De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică

Andreea Damian

10 cărți superbe pe care orice femeie ar trebui să le citească

Andreea Damian

Plasticul occidental otrăvește mâncarea din Indonezia și pe oamenii care o consumă

realitatea

Sentință amuzantă pentru braconierul nemilos: instanța îl obligă să se uite la Bambi după gratii

Andreea Damian

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit. Anunțul celor doi

Andreea Damian

Scrie un comentariu