Tabu
What's hot

Povestea CIUDATA a lui Octavian Belu si a fiicei sale Iolanda, MODEL controversat!

In 2005 cuplul Belu si Bitang au anuntat prima demisie de la lotul olimpic. Au invocat nemultumiri fata de conditiile create de federatie. Insa, potrivit Cancan, ar mai fi existat un motiv: un ziar de scandal urma sa publice niste fotografii compromitatoare cu fiica sa Iolanda.

Iolanda este fata lui Belu din prima casatorie. Acestuia i-ar fi placut ca ea sa urmeze cariera de sportiva si sa devina una din cele mai apreciate gimnaste. Insa, Iolandei nu i-a placut acest lucru. A refuzat gimnastica pentru modelling si actorie. Antrenorul a avut insa parte de consolare în acest sens, cand Iolanda si-a jucat propriul rol intr-un film, acela de componenta a lotului olimpic de gimnastica. Fiica lui Belu apare intr-o scenă pe la jumatatea peliculei „Campioana” (1990), cand se prezintă tare si raspicat pe numele real in fata antrenorului ei.

Iolanda a debutat in modelling la mijlocul anilor ’90, iar dupa ce a trecut granita a profitat de un concurs de frumusete care s-a desfasurat la Izmir, Turcia, iesind apoi usor din lumea modellingului.

ARTICOLE SIMILARE

Charlie Sheen se retrage din lumea cinematografiei

Dieta Rihannei

Fostul soţ al Monicăi Bellucci s-a recăsătorit. Aleasa lui, un model de doar 21 de ani

Andreea Damian

Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!

DANA in vila lui SERGIU NICOLAESCU de la mare

Scrie un comentariu